به گزارش خبرنگار مهر، رضا خلیلی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه آذربایجان شرقی اظهار کرد: چیزی که امروز از آن به عنوان زیباسازی شهری یاد میشود، برخی آرایشهای سطحی است که با نصب برخی نمادها و چراغانی کردن معابر صورت میگیرد درحالی که ما سعی میکنیم زیباسازیهای هویتمداری انجام دهیم.
وی تشریح کرد: برازنده تبریز نیست که ما از زوائد بصری به عنوان زیباسازی استفاده کنیم. بسیاری از این زوائد باعث آلودگی محیطی شده و آرامش شهروندان را از بین میبرند.
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری تبریز در ادامه با بیان اینکه جایجای تبریز دارای هویت است، افزود: ما باید سعی کنیم از زیباسازیهایی استفاده کنیم که هیچگونه به هویت و تاریخ تبریز خدشه وارد نکند و همچنین به عنوان یک برند از آن یاد شود.
وی از تصویب کمیسیون ماده ۵ مبنی بر احیای جدارههای تاریخی شهر خبر داد و گفت: مشاوران سازمان میراث فرهنگی کشور در زمان کم طرح جدارههای تاریخی مکانهای تاریخی همچون پلسنگی را انجام دادند که به زودی عملیاتی میشود.
وی همچنین از اتمام طرح مطالعاتی مرمت عمارت تاریخی شهرداری تبریز خبر داد و اعلام کرد: باید خانهها و مکانهای تاریخی را از کاربری اداری خارج کنیم و در پی جذب گردشگران با این داشتههای تاریخی باشیم.
خلیلی در بخش دیگری از سخنان خود اعلام کرد: اینکه برخیها میگویند تبریز ۲۰۱۸ تمام شده، فرافکنی است و ما اعتقاد داریم در شرایط نامطلوب هم میتوان به سمت پیشرفت حرکت کرد.
وی در ادامه از کاهش ۱۰هزارمترمربعی فضای تبلیغات شهری خبر داد و ادامه داد: اصل برای ما کسب درآمد به هربهانهای نیست، بلکه اصل آرامش شهروندان و رضایت آنهاست.
وی همچنین از اقدامات جدید صورت گرفته توسط این سازمان در حوزه زیباسازی فضاهای شهری گفت: در بسیاری از پلهای شهر طرحهای گرافیکی با رنگهای متنوع انجام دادهایم و همچنین در پی نصب آثار حجمی جدیدتر و زیباتر هستیم که از جمله آنها میتوان به مجسمه شهید حسن جنگجو اشاره کرد که به زودی آماده و در سطح شهر نصب میشود.
رئیس سازمان زیباسازی شهرداری تبریز با بیان اینکه درباره تبریز ۲۰۱۸ نباید تنها از شهرداری انتظار داشت، اضافه کرد: شهروندان نیز در جایگاه خود میتوانند هرکدام یک میزبان باشند.
خلیلی که همزمان مدیرعامل سازمان توسعهگردشگری شهرداری تبریز نیز میباشد، در ادامه سخنان خود به اقدامات صورت گرفته آن سازمان نیز اشاره کرد و گفت: برقراری پروازهای تبریز-هامبورگ-تبریز که با استقبال خوبی نیز مواجه شد، از اقدامات مثبت ما بود که در پی تداوم این پروازها و افزایش مقاصد آن هستیم.
وی از فعالیت ۴۰اتوبوس تبریزگردی به صورت دوشیفته در سطح تبریز خبر داد و تصریح کرد: ۸۱۶هزار نفر-ساعت به وسیله این اتوبوسها در شهر تردد کردهاند که در نوع خود اقدامی بینظیر است.
رئیس سازمان توسعه گردشگری شهرداری تبریز اعلام کرد: همچنین تاکسیهای «از من بپرس» این سازمان، ۱۳۰هزار نفر-ساعت ارائه خدمات راهنمایی انجام دادهاند.
وی در پایان ضمن اشاره به نرمافزار «مسافر تبریز» که مورد استفاده گردشگران و شهروندان قرار میگیرد از رونمایی یک نرمافزار دیگر در این حوزه در روز جهانی گردشگری خبر داد.