رئیس بنیاد شهید در خصوص موضوع ساماندهی گلزارها گفت: کار ساماندهی گلزارهای مطهر شهدا باید با اولویت گلزارهای نیمه‌کاره انجام شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سید محمدعلی شهیدی در همایش مدیران کل استانی و معاونین بنیاد شهید و امور ایثارگران در مجتمع جانباز شهید رسول‌زاده با تأکید بر لزوم نوآوری و تحول در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در طول 4 سال گذشته کارکنان و مدیران بنیاد زحمات زیادی کشیده‌اند و با تلاش این عزیزان بنیاد عملکرد خوبی در برابر حجم بالای مشکلات داشت و در دوره جدید با برنامه‌های تحول زا و اجرای خلاقانه برنامه‌های بلندمدت مدون، گام‌های مؤثری برای رضایتمندی بیشتر ایثارگران برداشته می‌شود.

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: در حوزه نیروی انسانی و کارکنان باید موضوع چابک سازی را در نظر داشت و در انتصاب‌ها به اصل شایسته‌سالاری و استفاده بیشتر از جوانان و بانوان در مناصب مدیریتی توجه ویژه داشت. در این زمینه اجرای برنامه‌های آموزشی کارکنان بنیاد از موارد مهمی است که در افزایش توانایی‌های کارکنان مجموعه تأثیر زیادی دارد و باید مورد توجه باشد.

معاون رییس جمهوری ادامه داد: مدیران کل استانی باید موضوع صرفه‌جویی را در استفاده از منابع مدنظر داشته باشند تا در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی حرکت کنیم.

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اهمیت بهبود شرایط اطلاع‌رسانی بنیاد گفت: مدیران کل استانی باید با تقویت روابط عمومی توانایی‌های خود در اطلاع رسانی از عملکردها و تعامل با رسانه ها را افزایش دهند و به انتقادات پاسخ دهند.

وی تعامل مثبت با نمایندگان مجلس شورای اسلامی را از نکات مهمی دانست که باید مورد توجه مدیران بنیاد باشد و گفت: مدیران بنیاد باید همواره با نمایندگان مجلس حوزه‌های کاری خود در ارتباط باشند و تعاملی مناسب را جهت بهبود کارها و خدمت‌رسانی به ایثارگران پیش بگیرند.

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص موضوع ساماندهی گلزارها گفت: کار ساماندهی گلزارهای مطهر شهدا باید با اولویت گلزارهای نیمه‌کاره انجام شود همچنین در برخی موارد از جمله گلزارهای زیر 10 مزار که در وضعیت نامناسب قرار دارند و گلزارهای موجود در روستاها با فوریت نسبت به ساماندهی آن‌ها اقدام شود.

معاون رییس جمهوری ضمن تأکید بر لزوم امتداد اجرای طرح سپاس گفت: این طرح بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر سپاسگزاری از ایثارگران نام‌گذاری شده است و باید با جدیت ادامه پیدا کند و در اجرای آن از حضور تمام مسئولان استانی از جمله ائمه جمعه و استانداران کمک گرفته شود و تمام خانواده‌های معظم شهدا مورد بازدید و سپاسگزاری قرار بگیرند و در این زمینه حتما خانواده های شهدا، جانبازان و آزادگانی که کمتر ملاقات شده اند را در اولویت قرار دهند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین شهیدی حوزه فعالیت‌های فرهنگی بنیاد را از بخش‌هایی دانست که باید بیش‌ازپیش تقویت شوند و گفت: از بخش‌هایی که باید فعالیت‌های بیشتری داشته باشد، دبیرخانه شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت و مجموعه‌های متناظر آن در استان‌هاست.

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: استفاده از ظرفیت های قانون برنامه ششم توسعه و بهره گیری از توانایی دستگاه های  اجرایی و فرهنگی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در سطح ملی و استانی راه‌گشاست.

وی در پایان با تأکید بر لزوم توجه به گروه‌های خاص ایثارگران گفت: فرزندان حضانتی شهدا و همچنین فرزندان خردسال شهدای مدافع حرم از گروه‌هایی هستند که باید مورد توجه ویژه باشند، زیرا این عزیزان سختی‌های زیادی را متحمل می‌شوند.