به گزارش خبرنگار مهر، نادر نصیری صبح شنبه در نشست تخصصی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت که با حضور مدیرکل و اعضای پیام آوران ایثار (سخنوران و راویان جبهه و جنگ) در سالن اجتماعات بنیاد شهید شهرستانهای استان تهران برگزار شد طی سخنانی اظهار داشت: در این نشست به بررسی موضوعاتی در رابطه با آموزش راویان و نحوه ی آموزش خواهیم پرداخت چرا از وظایف مهم ما است که ضمن حضور در منازل خانواده شهدا و دیدار چهره به چهره با بیان خاطره و قرائت وصیت نامه شهدا خاصه در جلسات عزای حسینی یاد شهدا را گرامی بداریم.
وی در ادامه افزود: پیام آوران ایثار با انتقال تجارب خود به راویان جوان تر می توانند راه شهدا را به طور شایسته ترویج وتبیین نمایند هرچه روایت از جنگ واقعی تر باشد و گفته هایمان صادقانه تر باشد تاثیر روایت ها بر روی نسلهای جوان بیشتر است و با اعزام آنها به مناطق جنگی در قالب کاروان راهیان نور و همراهی سخنوران و راویان حرفه ای سفر را برای شنیدن آنچه بر شهداء و جانبازان گذشته شنیدنی تر می شود و همین برای ما که عمری به خدمت جامعه هدف پرداختیم بس است که توانستیم با یک حرکت درست نسلی را به نسل ماقبلش وصل کنیم و راویان در این مهم نقش خوبی را ایفا می کنند.
نصیری در ادامه با تاکید بر برگزاری کارگاههای آموزشی در این رابطه گفت: وجود کارگاههای آموزشی تخصصی پیام آوران ایثار می تواند الگوی مناسبی برای انتقال تجارب مدرسان و متخصصان و کارشناسان این حوزه برای نیروهای تازه نفس در راوی گری باشد با تشکیل این کارگاهها به آموزش و ترویج ایثار و شهادت کمک شایانی می کنید.
وی در ادامه گفت: در این دوران تهاجم گسترده فرهنگی وجود دارد که به جنگ نرم معروف است و خطر آن کمتر از تهاجم دشمن در هشت سال دفاع مقدس نبوده است و لذا دشمن در جنگ نرم به کشتن رو در رو بسنده نمی کند و با رسوخ در لایه لایه جامعه ضربه را وارد می آورد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه تکلیف انسان با دشمن مسلح مشخص است اما در جنگ نرم دشمن از راههای بسیار متفاوت در جامعه غلبه پیدا می کند افزود: راه مقابله با دشمن نرم، ترویج ارزشها و آرمانهای دینی و ملی است که در انتقال این ارزشها بیش از گذشته باید کوشید و لحظه ای غفلت نباید داشت تا بتوان جامعه را به سمت و سویی برد که آسیبهای جنگ نرم در آن نفوذ نداشته باشد.
وی پیام آوران ایثار را بهترین نمونه بارز برای ارتباط گرفتن با نسل جوان دانست و گفت: کشور ایران در زمان جنگ به واسطه تحمیلی بودن جنگ ،جوانان برومند زیادی را از دست داد که اکنون ما برای ادای دین باید زندگی و وصیت نامه ی آنان را مستمر برای نسل جوان بازگو کنیم و یاد نسلهای جوان دوران دفاع مقدس را گرامی بداریم و این ممکن نیست مگر با افزایش راویانی که بتوانند با سخنوری شیوای خود جاذبه ای در بیان ایجاد کنند و واقعیتهای جنگ را با کلمات ابراز کنند و آنچه که جوان امروز به آن نیاز دارد الگوهای بزرگی است که آن را می توان در میان شهدا یافت.
در ادامه این نشست فروز فر مدرس دانشگاه تهران نیز گفت: در این مقطع کنونی وظیفه ی ایثارگران بسیارخطیر تر از گذشته می باشد و لذا ایثارگران با بیان خاطرات شهداء بهتر از هر کس دیگری به زنده نگه داشتن یاد و خاطره فداکاریذ های دوران جنگ کمک می کنند .
وی با تاکید بر استفاده از دو قشر رزمنده و جانباز در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت افزود: هم اکنون که جامعه هدف بزرگتر از گذشته می باشد و شهدای مدافع حرم در توسعه ی این خانواده نقش مهمی داشته اند و لازم است خانواده بزرگ شهدا و ایثارگران به کمک بنیاد شهید روایت از خودگذشتگی و فداکاری ها را برای زنده نگه داشتن خاطره شهدا در مراسمها و دیدارها داشته باشند .
فروز فر افزود: هفتاد درصد اوقات انسان در برقراری ارتباط با دیگران می گذرد یا حرف می زنیم یا می شنویم پس بهتر است در ترویج این فرهنگ ناب ،از کلمات به طور شایسته استفاده کنیم تا تاثیر آن در مکالمات روزمره به صورت شفاهی اثرگذارتر باشد که لازم است اصولی را رعایت کنیم .
گفتنی است که در این نشست، فروزفر، مدرس دانشگاه تهران، مرادی، معاونت فرهنگی و وکیلی رییس اداره فرهنگی و تبلیغات بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستانهای استان تهران و کارشناسان حوزه ایثار و شهادت نیز حضور داشتند.