زاهدان - معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: طی دو سال اخیر ۱۲۵ هزار کودک بازمانده از تحصیل در سطح استان جذب مدارس شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر جمشید نژاد ظهر امروز در کارگروه تخصصی بانوان و خانواده  که با حضور معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در محل استانداری سیستان و بلوچستان برگزار شد، اظهار داشت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده و در راستای کاهش آسیب های اجتماعی ۱۲۵ هزار کودک بازمانده از تحصیل طی دو سال اخیر جذب مدرسه شدند و برنامه ریزی ها برای جذب ۷۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل همچنان ادامه دارد.  
 
وی با تأکید بر جریان سازی برای ایجاد یک روند اجتماعی افزود:  باید علاوه بر توجه به نقش فردی، در بعد اجتماعی هم بتوانیم این ایفای نقش را به طور مشخص مشاهده کنیم.
 
وی گفت: تلاش های زیادی در استان جهت پررنگ شدن نقش اجتماعی زنان انجام شده است و لازمه اجرای تأکیدات استاندار در خصوص جذب بانوان در مناصب مدیریتی، تدوین برنامه مشخص برای ایفای نقش آن ها است.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: این رویکرد  با انتخاب دو فرماندار زن در استان و انتصاب خانم اربابی به عنوان معاون استاندار آغاز شد و در ادامه در درون خانواده وزارت کشور بهره گیری از این افراد در پست معاون فرماندار و بخشدار و به تدریج تعمیم دادن این روند در سایر دستگاه ها در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: همچنین این رویکرد از سایر مدیران دستگاه های اجرایی مورد انتظار قرار گرفت که از جمله این موارد انتصاب دو خانم به عنوان معاونین آموزش و پرورش استان از تعداد ۶ معاون این اداره کل بود.

وی خاطر نشان کرد: افزایش سهم بانوان در نقش های مدیریتی باوری بود که بر اساس آن ۲۰ مدیر زن در سال ۹۲ به ۱۴۶ مدیر در درون سازمان آموزش و پرورش تبدیل شد.

جمشید نژاد گفت: اعداد و ارقام نشان دهنده نوع تأثیرگذاری این نوع نگاه در بعد توجه به بانوان در عرصه اجرایی استان است و فرآیندی را که شروع کردیم برآیند آن در انتخابات شوراها مشاهده شد.

وی تصریح کرد: در انتخابات شورای شهر و روستا نسبت به دوره گذشته شاهد رشد ۱۱۳ درصدی حضور بانوان بودیم به گونه ای که ۴۳۹ نفر از بانوان به عنوان منتخبین شورای شهر و روستا در این دوره برگزیده شدند.
     
وی خاطر نشان کرد: البته آسیب های اجتماعی زیادی همچنان وجود دارد که از آن جمله در حوزه آموزش و پرورش مواردی چون کودکان بازمانده از تحصیل، نبود فضای آموزشی کافی، نبود خودرو برای جابجایی و باورهای بعضی از افراد برای عدم اقبال از تحصیل خصوصا برای بانوان است که برنامه ریزی های متعددی برای رفع این مباحث انجام شده است.

وی ضمن تشکر از مدیرانی که در حوزه اجتماعی تلاش می کنند، افزود: تلاش ها برای کاستن از آسیب هایی که در سایر بخش های وجود دارد همچنان ادامه دارد و گزارش عملکرد استان سیستان و بلوچستان در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی فراتر از رشد و توسعه بلکه یک حرکت جهشی است.