کرمانشاه- جلسه تودیع و معارفه مدیران و معاونین دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، امروز چهارشنبه طی مراسمی، با حکم پروفسور محمود رضا مرادی رئیش دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، سه تن از معاونین و دو نفر از مدیران دانشکده ها تودیع و معارفه شدند.

در این میان دکتر فرید نجفی معاون اسبق آموزش تودیع و دکتر حبیب اله خزایی معارفه شد، دکتر بهروز حمزه معاون سابق تحقیقات و فناوری تودیع و دکتر فرید نجفی معارفه شد.

همچنین دکتر هوشنگ امیریان معاون سابق درمان،  کتر مهدی زبیری رئیس دانشکده پزشکی و دکتر فاطمه رضوان مدنی رئیس اسبق دانشکده پیراپزشکی تودیع و دکتر بهمن روشنی،دکتر بابک صیادی و دکتر بابک شمسی معارفه شدند.

جذب دو درصد بودجه دانشگاه به معاونت آموزشی

معاون اسبق آموزش دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: با پیگیری های انجام شده دو درصد بودجه این دانشگاه به آموزش اختصاص می یابد.

فرید نجفی با برشمردن موفقیتهای معاونت آموزش گفت: در گذشته تنها یک رشته و امروز شش رشته pHD در دانشگاه علوم پزشکی داریم که دو رشته دیگر نیز در دست راه اندازی است.

وی از جذب ۱۸ میلیارد تومان اعتبار به بخش آموزش طی دو سال اخیر خبر داد و افزود: امروزه ۳۵ دانشجو خارجی داریم و ۶۵ دانشجو دیگر هم سال آینده جذب خواهند شد.

دکتر نجفی با اشاره به اینکه اقلیم کردستان باید حیاط خلوت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه باشد گفت: از میان ۴۶ دانشگاه، علوم پزشکی کرمانشاه جز هفت دانشگاه برتر کشور از نظر اعتبار بخشی است. 

آموزش بدون اخلاق تهدید است

معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: آموزش بدون الگوهای اخلاقی تهدیدی برای جامعه است.

حبیب اله خزایی رسالت معاونت آموزش را آموزش توام با تعهد خواند و گفت: از آنجا که این حوزه مستقیما درگیر سلامت مردم اهمیت بیشتری دارد.

وی با تاکید بر لزوم توجه به مسائل اخلاقی در حیطه های آموزشی افزود: در محیطهای آرام و به دور از استرس خلاقیتها بروز می کند.

دکتر خزایی خاطرنشان کرد: باید تمرکز این حوزه به استراتژی های کلان دانشگاه معطوف شود.

کسب رتبه سوم پژوهش در کشور

معاون اسبق تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه رتبه سوم پژوهش را در سطح کشور کسب کرد.

بهروز حمزه، اظهار داشت: ما موفق به راه اندازی نخستین پژوهشکده غرب کشور شدیم و دومین پژوهشکده نیز در دست راه اندازی است.

۱۵درصد مراجعین به ویزیت پزشک تخصصی نیاز دارند

معاون اسبق درمان دانشگاه گفت: ۱۵ درصد مراجعین کلینیک ویژه نیازمند ویزیت شدن توسط پزشکهای تخصصی و فوق تخصصی هستند.

هوشنگ امیریان، اظهار داشت: البته ۳۰ درصد همین ۱۵ درصد نیز باید به پزشک فوق تخصص ارجاع شوند.

وی با اشاره به  مراجعه ۴۰۰ نفر به داروخانه بیمارستان محمد کرمانشاهی افزود: همراه سرا به عنوان بزرگترین پروژه خیرین به ارزش ۶۰۰ میلیون تومان در این بیمارستان در دست ساخت است.

تلاش برای ساماندهی اورژانسهای بیمارستانی 

معاون درمان دانشگاه گفت: درصدد ساماندهی اورژانسهای بیمارستانی هستیم.

بهمن روشنی، با برشمردن مزایای طرح تحول نظام سلامت بیان کرد: مساله تامین هزینه های اجرای این طرح چندان محقق نشد بنابراین وزارت بهداشت باید قولهایی که در آغاز  این طرح داده بود محقق کند.

وی با اشاره به لزوم تلاش جهت کاهش هزینه ها و افزایش درآمدها در بیمارستانها افزود: ما در بخش اورژانس وضعیت خوبی نداریم.

روشنی با بیان اینکه نارضایتی در اورژانسها بالا است گفت: طرحهایی برای ساماندهی اورژانسهای با تعداد مراجع بالاتر نظیر بیمارستان طالقانی در دست داریم.

وی با اشاره به مرزی بودن استان، خواستار توجه به گردشکری سلامت شد و افزود: این امر نیازمند بهبود وضعیت هتلینگهای ویژه و ارتقا کیفیت آنان است.

دانشکده پزشکی کرمانشاه ۲۵۲ هیئت علمی دارد

رئیس اسبق دانشکده پزشکی از وجود ۲۵۲ عضو هیئت علمی در این دانشکده خبر داد.

دکتر مهدی زبیری کمبود پست را از جمله مشکلات این دانشکده خواند و بیان کرد: در این دانشکده چهار مدیریت شامل امود بین الملل، هیئت علمی، فرهنگی و آزمونها ایجاد کرده ایم.

وی با اشاره به اینکه  ۳۲ دانشیار در دانشکده پزشکی و ۵۱ عضو هیئت علمی جذب کرده ایم افزود: در این دانشکده ۳۷ گروه شامل ۲۰ گروه بالینی و ۱۴ گروه علوم پایه داریم که در شش گروه بالینی دوره تخصصی راه اندازی شده است.

زبیری از ایجاد سه گروه علوم پایه و در دست ایجاد سه گروه دیگر خبر داد و گفت: در چهار رشته نیز مقطع pHDراه اندازی شده است.

وی با اشاره به وجود ۲۷۱ دانشجوی پردیس و ۳۰ بین الملل افزود: نیازمند سیستم احراز هویت دانشجو هستیم.

وجود دو هزار دانشجو در دانشکده پزشکی

رئیس دانشکده پزشکی علوم پزشکی کرمانشاه از وجود دو هزار دانشجو پزشکی خبر داد.

بابک صیادی، اظهار داشت: در این دانشکده ۱۳۰نفر در مقطع تحصیلات تکمیلی تحصیل می کنند و سالیانه ۴۰۰ رساله دفاع می شود.

وی افزود: نباید مشکلات دانشکده پزشکی به معاونتها واگذار شود بلکه نیازمند تفویض اختیار شود.

صرف ۱۷۰ میلیون هزینه جهت بازسازی دانشکده 

رئیس اسبق دانشکده پیراپزشکی گفت: ۱۷۰ میلیون تومان جهت بازسازی این دانشکده صرف شده است.

رضوان مدنی، اظهار داشت: این دانشکده در هفت رشته در سال ۸۶ مستقل شد که در سال آینده در رشته رادیولوژی نیز دانشجو می پذیرد.

وی با اشاره به اینکه برای راه اندازی سایر رشته ها نیز درخواست داده ایم افزود: جهت بازسازی دانشکده ۱۷۰ میلیون هزینه شده است.