عضو تیم ملی بسکتبال کشورمان با ابراز رضایت از عملکرد این تیم در دیدارهای تدارکاتی گفت: امیدوارم نتیجه این بازیها و اردوهای آماده سازی به موفقیت در بازیهای آسیایی دوحه بینجامد.

حامد سهراب نژاد بازیکن مصدوم تیم ملی بسکتبال که درترکیب اصلی قرار ندارد و دوران بهبودی بعد از عمل جراحی را پشت سر می گذارد با بیان مطلب فوق در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بازی مقابل اونیکس روسیه نشان داد که هماهنگی لازم بین بازیکنان پست های مختلف بوجود آمده و ترکیب مناسب آنان از سوی کادر فنی ، همواره سیری صعودی را در نتیجه گیری باعث می شود.

سهراب نژاد افزود: بازیکنان بسیار با انگیزه تمرین کرده اند و کادرفنی هم برنامه های تمرینی خوبی ارائه داده است تا جاییکه صنعت پرتابهای پنالتی ، منطقه ای و سه امتیازی که تاکنون از ضعف های تیم ملی بوده به نحو چشمگیری کاهش پیدا کرده است.

بازیکن مصدوم تیم ملی درادامه گفت: انسجام و همکاری دفاعی بازیکنان نیزقابل تحسین است و پوششی که به یکدیگر می دهند اصولی تر از همیشه است.

سهراب نژاد در پایان اظهارامیدواری کرد که تیم ملی بسکتبال  بتواند نتایجی شایسته را در دوحه کسب کند.