شیراز- دبیر کنگره بزرگداشت یادروز حافظ از احیاء دوباره نشان درجه یک «حافظ» پس از ۸ سال توقف خبر داد و گفت: سعیدحمیدیان حافظ پژوه سال شد.

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد مریدی ظهر یکشنبه در نشست خبری تشریح برنامه های یادروز حافظ با اعلام این مطلب گفت: نشان درجه یک حافظ به دکتر سعید حمیدیان، استاد دانشگاه علامه طباطبایی نویسنده مرجع حافظ پژوهی و کتاب پنج جلدی «شرح شوق»، اعطا می شود.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس همچنین از حضور عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و علی اصغر مونسان، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور به عنوان میهمانان ویژه یادروز حافظ نام برد و افزود: مراسم یاد روز حافظ شیرازی طبق معمول سال های گذشته شامگاه ۱۹ مهرماه از ساعت ۱۸ و ۳۰ دقیقه برگزار می شود که سخنرانی، شعرخوانی و رونمایی از چند اثر را به همراه خواهد داشت.

مریدی افزود: با توجه به اینکه امسال بیست و یکمین سالی است که یادروز حافظ در تقویم ثبت شده است؛ در کنار برنامه های عمومی، همایش های علمی با حضور اساتید به نام و کشوری طبق معمول هر سال برگزار می شود.

دبیر بزرگداشت یادروز حافظ با اشاره به اینکه یادروز حافظ امسال با عنوان امسال «شاهد قدسی» برگزار می شود، عنوان کرد: سال گذشته به واسطه مقارن شدن یادروز حافظ با ایام دهه اول محرم، یادروز حافظ چند روز زودتر برگزار شد.

مریدی در عین حال از رایگان بودن بازدید آرامگاه حافظ در روز ۲۰ مهر ماه خبر داد و گفت: مراسم یادروز حافظ از چند شبکه ملی و شبکه تلویزیونی فارس پخش خواهد شد؛ این درحالیست که در این کنگره که شامگاه ۱۹ مهرماه در آرامگاه حافظ برگزار خواهد شد، پس از ۸ سال نشان درجه یک «حافظ» به دکتر سعید حمیدیان، استاد دانشگاه علامه طباطبایی نویسنده مرجع حافظ پژوهی و کتاب پنج جلدی «شرح شوق» با حضور اعطا می شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس از همکاری سازمان ها و نهادهایی که در برگزاری یادروز حافظ نام برد و گفت: در این مراسم استانداری فارس، بنیاد فارس شناسی، دانشگاه شیراز، مرکز حافظ شناسی، شهرداری شیراز، شورای اسلامی شهر شیراز، مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس و... مشارکت جدی دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، ۲۰ مهرماه در تقویم جمهوری اسلامی ایران به بزرگداشت خواجه محمد حافظ شیرازی اختصاص یافته که هر سال بدین مناسبت اندیشمندان، شاعران، ادیبان و حافظ پژوهان در سراسر کشور و کشورهای فارسی زبان به برپایی برنامه ها و کنگره هایی می پردازند.