مهدی بناب در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود : مسئولین ذی صلاح وزارت علوم و سازمان مدیریت و برنامه ریزی قول داده اند در سال آتی بودجه مناسبی به دانشکده فنی بناب اختصاص داده شود.
وی با اشاره به این که مسئله خوابگاه یکی از حادترین مسائل دانشکده فنی و مهندسی بناب است اذعان داشت : دانشکده فنی و مهندسی بناب دارای 400 میلیون تومان بودجه جاری است که 280 میلیون آن برای دستمزد هزینه و 80 درصد باقیمانده بودجه جاری دانشکده صرف امور خوابگاهی می شود زیرا کلیه خوابگاه های دانشکده بناب خوابگاه های استیجاری هستند.
رئیس دانشکده فنی و مهندسی بناب با اشاره به 2 برابر شدن جمعیت دانشجویی این دانشکده در سال آینده، خاطر نشان کرد : دانشکده بناب در حال حاضر دارای 600 دانشجو است که 450 دانشجو در دوره روزانه و بقیه در دوره های شبانه تحصیل می کنند. وزارت علوم عنوان می کند که برای قرار گرفتن در اولویت احداث خوابگاه باید جمعیت دانشجویان روزانه دانشکده به 500 نفر برسد، این در حالی است که با تصویب و راه اندازی 5 رشته جدید در دانشکده فنی بناب تعداد رشته ها به 9 و جمعیت دانشجویی 2 برابر می شود و اگر بخواهیم تا سال آینده صبر کنیم مشکلات حادتری با توجه به جمعیت دانشجویی هزار نفری ایجاد می شود.
وی از تصویب شورای دانشگاه تبریز برای راه اندازی رشته های مهندسی برق کنترل، برق مخابرات، مکانیک طراحی جامدات و عمران گرایش عمران عمران و کارشناسی ارشد فیزیک گرایش اپتیک و لیزر در دانشکده فنی مهندسی بناب خبر داد.