به گزارش خبرنگار مهر، عباس ظریفی ظهر شنبه در نشست خبری افزود: همچنین در دو مقطع کاردانی و کارشناسی دانشجو داریم، و ۴۰ درصد دانشجویان ما در مقطع کاردانی و ۶۰ درصد در مقطع کارشناسی مشغول به تحصیل هستند.
ظریفی ابراز داشت: دانشگاه ما بر مهارت اعتقاد دارد و شرط اول در هر حوزه ای مهارت است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خاطر نشان کرد: حرکت به سمت مهارت محوری از نیازهای جامعه ما است، و باید تکیه و نگاه مدرک گرایانه کاهش یابد.
ظریفی گفت: در استان یازده مرکز عملی و کاربردی داریم که چهارمرکز تحت عنوان هیئت موسسی و یک مرکز جوار صنعت فعال است و شش مرکز دیگر، مراکز دولتی هستند.
ظریفی با بیان اینکه هفته گذشته بیست و پنجمین سالگرد تاسیس دانشگاه بود، گفت: دانشگاه ما نوپا و زایده انقلاب است و انتظاراتی که از این دانشگاه می رود این است که در راستای اهداف نظام و تحقق شعارهای رهبر معظم انقلاب و دولت حرکت کند و هدف ما تربیت نیروهای مهارتی است.
ظریفی ابراز داشت: یکی از اهداف تاسیس دانشگاه توسعه ارتباط بین دانشگاه و صنعت بوده است، که حلقه مفقوده یعنی ارتباط علم و عمل را بهبود بخشیده و همچنین در این راستا، در حوزه صنایع و خدمات استان، مراکز جوار صنعت هم تاسیس شود.
ظریفی گفت: هدف ما تامین نیروی کار ماهر است و باید بر تربیت تکنسین ماهر متمرکز شویم.
وی از راه اندازی مرکز آموزشی در حوزه میراث فرهنگی در استان خبر داد و گفت: در راستای تحقق این هدف با ۱۴۰ دانشجو در حوزه صنایع دستی، گردشگری و ... این مرکز آموزشی فعال است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خاطرنشان کرد: ظرفیت استان و نگاه به آینده در پذیرش دانشجو برای ما مورد توجه است.
ظریفی گفت: همچنین این دانشگاه در حوزه های مختلف با تربیت دانشجوی مهارتی فعالیت می کند.
وی از فعالیت این دانشگاه در حوزه آموزش های اجتماعی و فرهنگی در جهت رفع نیازهای این حوزه ها خبر داد.
ظریفی با اشاره به تلاش برای تحقق اقتصاد مقاومتی در حوزه این دانشگاه، بیان کرد: اولین قدم در راستای اقتصاد مقاومتی تزریق دانشجو و حضور دانشجو در صنعت است.
وی افزود: دانشجویی که وارد صنعت می شود، مشکلات را می بیند و می تواند برای رفع آن و تحقق تکیه بر توانایی داخلی کمک کند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان از حضور دانشجویان مراکز علمی کاربردی استان در برنامه های مختلف فرهنگی و ورزشی و همچنین مسابقات و المپیادها خبر داد.