یک انجمن نجوم در تبریز همایشی به مناسبت هفته جهانی فضا در سال ۹۶، برگزار می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، انجمن نجوم آیاز تبریز با همکاری پژوهشکده رانشگرهای فضایی، همایشی به مناسبت هفته جهانی فضا در سال ۹۶، برگزار می کند. اختتامیه دومین رقابت کشوری داستان‌نویسی علمی‌تخیلی و نقاشی با موضوع نجوم و فضا نیز در این همایش برگزار خواهد شد. 

هفته جهانی فضا با هدف ترویج دانش فضایی و آشنا شدن مردم با فعالیت‌ دولت‌ها در حوزه فضا، هر سال از ۱۲ تا ۱۸ مهر ( ۴ تا۱۰ اکتبر) در کشورهای مختلف جهان برگزار می‌شود.

از معدن‌کاری در فضا تا ادبیات علمی‌تخیلی

مریم فخیمی دبیر برگزاری درباره بخش‌های مختلف این همایش گفت: در بخش نخست این همایش، معدن‌کاری فضایی مورد بررسی قرار خواهد گرفت که بر این اساس آریا صبوری، نویسنده و پژوهشگر علوم و فناوری فضایی در این‌باره سخنرانی خواهد کرد. نوید فرخی نویسنده و پژوهشگر ادبیات کارآگاهی و علمی‌تخیلی و داور دو دوره رقابت «رویای کهکشانی من» در بخش داستان کوتاه، درباره ضرورت ترویج ادبیات علمی ‌تخیلی سخنرانی می کند.

به گفته وی؛ اختتامیه دومین دوره رقابت کشوری «رویای کهکشانی من» نیز در این برنامه انجام  و جوایزی به نفرات برگزیده این رقابت اهدا خواهد شد.

به گزارش مهر، در این همایش از اولین پلانتاریم (آسمان‌نمای) دیجتال رونمایی می‌شود. شرکت در این همایش برای تمام علاقمندان آزاد و رایگان است. این همایش پنجشنبه ۲۷ مهر ۹۶ از ساعت ۱۵ تا ۱۹  در فرهنگسرای دکتر مبیّن تبریز برگزار می شود.

برچسب‌ها