به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی کوهی امروز یکشنبه در کارگروه تخصصی زنان و خانواده که در کرمانشاه بر گزار شد، اظهار داشت: بهزیستی کرمانشاه یکی از سازمان هایی است که به صورت تخصصی در زمینه های حقوق کودکان نقش مهمی را ایفا می کند.
عاون سازمان بهزیستی استان کرمانشاه در ادامه گفت: گاهی حجم بسیار بالای کارها و کمبود منابع مالی و محدودیت ها ما را به خطا پیش می برد.
وی رشد همه جانبه کودکان و توجه به استحکام خانواده و جلوگیری از فقر در حیطه پیشگیرانه را مورد تاکید قرار داد و افزود: باید در این راستا فعالیت می کنیم.
کوهی با اشاره به وجود ۱۱ مهدکودک در مناطق محروم و ۳۱ روستا مهد در کرمانشاه گفت: ۴۵ درصد مهد کودک های ما روستایی هستند.
وی تعداد کودکان زیر سن دبستان در استان کرمانشاه ۲۰۰ هزار نفر عنوان کرد و افزود: در این راستا ما فقط ۲۱ هزار نفر را پوشش داده ایم.
وی تامین وعده غذای گرم روستا مهدها را از دیگر دغدغه های بهزیستی دانست و گفت: از اول مهر ماه این کار را عملی کردیم. ما در حیطه های مختلف حدود ۱۵۰ نفر پرسنل را آموزش دادیم.
کوهی با اشاره به اینکه به هر مهد کودک ۱۵ میلیون اختصاص داده شده است، گفت: در حال حاضر ۱۰۰ کودک بی سرپرست و بدسرپرست در مراکز بهزیستی نگهداری می شوند.
وی افزود: در محل نگهداری خانه کودک ۱۲ تا ۱۵ کودک داریم که زیرنظر مربیان آموزش دیده در حال بهره مندی از خدمات هستند. سال گذشته در بحث تعیین تکلیف وضعیت کودکان حدود ۴۰ نفر از کودکان در اختیار خانواده های فرزند پذیر قرار گرفتند.
کوهی بیان کرد: در استان ۶ مرکز نگهداری غیر دولتی، در بخش خصوصی داریم که معتقدیم این گروهها خدمات را بهتر هم انجام می دهند.
وی افزود: در مراکز مداخلهای سطح استان طی ۶ ماهه اول امسال ۲ هزار و ۶۸۶ مورد رسیدگی به دعاوی کودکان داشتیم و خدمات سیار اورژانس اجتماعی را در ۱۲ مرکز ۳ هزار و ۸۱۲ مورد داشتیم.
کوهی بیان کرد: دفتر توانمند سازی خانواده و زنان از دیگر دفاتر خدمات رسانی است که طی آن ۶ هزار و ۶۸۰ دانش آموز در خانواده زنان سرپرست خانوار و بی سرپرست در استان تحت پوشش آن قرار گرفتند.
وی با بیان اینکه سالیانه ۲۰۰ هزار نفر خدمات رسانی به خانواده های تحت پوشش بهزیستی داریم، گفت: با توجه به اینکه خانواده به عنوان یک سیستم در فرآیند توانمندسازی خانواده و زنان در نظر گرفته می شود لذا رسیدگی به امور کودکان و نوجوانان عضو خانواده های تحت پوشش از جمله رسیدگی به امر آموزش و تحصیل، تغذیه، ورزش و اوقات فراغت از اهم فعالیت های مددکاران اجتماعی در حوزه دفتر زنان و خانواده در سال ۹۶ می باشد.