به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد احمدی ظهر دوشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی افزود: یکی از مقولات تاثیر گذار در حوزه فرهنگی، فضای مجازی است و جبهه اصلی دشمن نیز همین حوزه است و باید از ظرفیت فضای مجازی استفاده شود و هر دستگاهی که در حوزه فضای مجازی کار کند، ما استقبال می کنیم.
وی عنوان کرد: ما در عرصه فرهنگ هیچ چیز را نباید حذف کنیم و با وجود تجهیز به ابرازهای فرهنگی دشمنان در حوزه سخت افزاری و نرم افزاری، باید اقدامات لازم را انجام دهیم و مقابله کنیم.
استاندار تصریح کرد: ماهیت انقلاب ما فرهنگی بود و فرهنگ ابعاد مختلف که از جمله آن فرهنگ عمومی است را دارد و باید اظهار نظر نیز در این حوزه با تامل، شناخت و کار کارشناسی باشد.
وی با بیان اینکه شورای فرهنگ عمومی با دیگر شوراها متفاوت است و در باب فرهنگ عمومی به دلیل اینکه دغدغه های دستگاه های مختلف و دیدگاه های مختلف وجود دارد گفت: تعدد دستگاه ها، اجرایی کردن برنامه ها را با مشکل روبه رو می کند و همچنین باید از موازی کاری جلوگیری کرد.
استاندار گفت: جامعه ما با چالش های جدیدی در حوزه فرهنگ روبه رواست و با تهاجم فرهنگی مواردی مانند باورهای دینی و اخلاقی ما مورد تهاجم قرار می گیرد.
احمدی بر کار کارشناسی شده و با برنامه ریزی مناسب در حوزه فرهنگ عمومی تاکید کرد و بیان داشت: باید اولویت های شورا مشخص شود و همچنین اگر از بیرون و سایر دستگاه ها از ما به عنوان مشاوره نظری خواسته شد، نظر را پیشنهاد خواهیم داد و دستگاهی که تحقق آن وظیفه برایش پیش بینی شده است جمع بندی کند.
احمدی ابراز داشت: ما باید اولویت های فرهنگ عمومی کلان کشور را بومی سازی کنیم.
استاندار با بیان اینکه دغدغه ما تقویت فرهنگ عمومی است، تصریح کرد: باید خروجی اقدامات انجام شده را شاهد باشیم و تعددها باعث می شود اعتبارات را اختصاص دهیم و خروجی نداشته باشیم.
احمدی افزود: برنامه ریزی و اولویت بندی و حرکت بر اساس ریل گذاری ضروری است.
استاندار با اشاره به اینکه بحث فرهنگ از اهمیت ویژه برخوردار است و باید هدفگذاری لازم انجام شود و با برنامه ریزی خروجی مناسبی داشته باشد، خاطرنشان کرد: همان اندازه که فرهنگ کارشناسی دقیق می خواهد، کار کردن در این حوزه نیز نیازمند تلاش و کار کارشناسی است.
وی افزود: ترویج فرهنگ شهادت و تبیین نگاه شهدا و نشر این کارها را حمایت می کنیم و اعتبارات باید به کارها و ایده های مشخص اختصاص یابد.