علی خدایی در گفتوگو با خبرنگار مهر به دو خطه کردن راهآهن زنجان به قزوین اشاره کرد و افزود: این پروژه در حال پیگیری است و چهار قطعه توسط پیمانکاران تحویل شده و پروژه ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و اگر منابع مالی به موقع ترزیق شود، پروژه در زمان مقرر به بهرهبرداری میرسد و عملیات اجرایی پروژه به سرعت جلو میرود.
مدیرکل راهآهن شمالغرب کشور گفت: مدت زمان قرارداد بسته شده برای بهرهبرداری از پروژه دو خطه کردن راهآهن زنجان به قزوین ۱۸ ماه بود ولی منابع مالی به موقع و به اندازه ترزیق نشد و با سه ماه تاخیر منابع ترزیق شده است.
خدایی با اشاره به وجود برخی مشکلات در روند اجرای پروژه دو خطه کردن مسیر راه آهن زنجان-قزوین به دلیل وجود برخی معارضات در شهر تاکستان، گفت: این مشکلات در حال حاضر با همکاری استانداری های زنجان و قزوین در حال رفع شدن است.
وی تاکید کرد: با پیگیری مسئولان استانی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی تابستان سال آینده پروژه دو خطه کردن راهآهن زنجان به قزوین به بهرهبرداری میرسد.
خدایی گفت: پیمانکاران برای پروژه دو خطه کردن مسیر راه آهن قزوین-زنجان ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه کردند و این پروژه به ۶۰۰ میلیارد تومان نیاز دارد، این در حالی است که پیمانکاران وجهی دریافت نکردند ولی با سرعت کارها را جلو بردند و در حال حاضر تنها ۱۰ درصد از بودجه اعتباری پرداخت شده است.
مدیرکل راهآهن شمالغرب کشور تصریح کرد: یکی از اساسیترین شاخصه توسعهیافتگی در هر کشور بحث حمل و نقل است، بنابراین باید به این مهم بسیار توجه ویژه شود؛ چرا که بحث حمل و نقل جزو پنج پارامتر اول در توسعه کشور است و در این راستا بحث حاکمیت کشور توجه ویژه در توسعه حمل و نقل به خصوص حمل و نقل ریلی دارد.
خدایی گفت: ناوگان ریلی بر ارائه خدمات بهتر به مسافران تاکید جدی دارد و به ساماندهی فضای فیزیکی ترمینال توجه ویژه میکند.
وی یادآور شد: قزوین، زنجان، آذربایجانشرقی و غربی استانهایی هستند که در حوزه استحفاظی راهآهن شمالغرب قرار دارند و حوزه استحفاظی راهآهن شمالغرب ۱۲۴ کیلومتر مسیر آذربایجان و ۶۰۱ کیلومتر خروجی ایستگاه مراغه است و این مسیر ریلی ۳۵ ایستگاه دارد.