رحمت امینی مدیر گروه نمایش پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران درباره جدیدترین فعالیتها در حوزه تئاتر دانشگاهی به خبرنگار مهر گفت: پیرو شیوه تئاتر کاربردی که در شاخه تئاتر پتاگوژیک تعریف می شود و هدف آن بهره گیری از توانایی مختلف افراد و ارایه آن بر صحنه تئاتر است، فراخوانی را برای دانشجویان دانشکده های مختلف دانشگاه تهران منتشر کردیم که در این فراخوان از دانشجویان غیرتئاتری که مشغول تحصیل در رشته های مختلف دانشگاه تهران هستند دعوت شده است.
وی ادامه داد: تا به حال دانشجویان مختلفی بعد از انتشار فراخوان ثبت نام کرده اند و اولین جلسه تست از متقاضیان نیز برگزار شده است. قرار است بر مبنای اینکه چه تعداد دانشجو و از چه رشته هایی حضور دارند، تمرین ها شروع شود و متن نیز در طول تمرین ها شکل خواهد گرفت. البته یک یا ۲ نمایشنامه مطرح جهان نیز به عنوان پایه اصلی مدنظر است که دراماتورژی می شوند همچنین احتمال دارد سراغ ادبیات ایرانی هم برویم.
امینی اظهار کرد: در تئاتر کاربردی گسترش تئاتر به واسطه افرادی اتفاق می افتد که نمی خواهند به تئاتر به عنوان یک حرفه نگاه کنند بلکه برای آنها یک فرایند ارتقابخش است.
وی با بیان اینکه هدفش از برگزاری این پروژه نهادینهتر کردن تئاتر است درباره روند مدنظر برای تمرین ها توضیح داد: ما برای دانشجویان متقاضی حضور در این پروژه، تماشای نمایش ها و برگزاری جلسات تحلیل آن آثار را با حضور کارگردان و عوامل اجرایی اثر برگزار می کنیم همچنین جلسات مطالعه جمعی را هم تدارک دیده ایم. ما روند ۵ تا ۶ ماهه ای را برای تمرین ها در نظر گرفته ایم و به احتمال زیاد در ابتدا قصد داریم اواخر سال جاری اثر تولید شده را در سالن های دانشگاه تهران اجرا کنیم و بعد از آن به سراغ اجرا در یکی از سالن های حرفه ای تئاتر برویم.
مدیر گروه نمایش پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران درباره تعداد مدنظر برای انتخاب دانشجویان متقاضی، گفت: تعداد دانشجویانی که روی صحنه به ایفای نقش خواهند پرداخت بین ۲۰ تا ۳۰ نفر در نظر گرفته شده است و تعدادی نیز برای حضور در فعالیت اجرایی پشت صحنه در نظر گرفته می شوند.