به گزارش خبرنگار مهر، پیرحسین کولیوند صبح شنبه در حاشیه مراسم بهره داری از پروژه های اورژانس خراسن جنوبی در جمع خبرنگاران با اشاره به پیش بینی های بهداشتی و درمانی انجام شده برای استقبال از زائران اربعین حسینی اظهار داشت: در این راستا در هر مرزی یک بیمارستان صحرایی برای بحث های بیولوژیک و هسته ای شیمایی راه اندازی می شود.
وی بیان کرد: همچنین در هر مرز یک بیمارستان سیار برای بحث های ژنرال راه اندازی می شود.
مشاور وزیر بهداشت با اشاره به راه اندازی درمانگاه در هر یک از مرزهای منتهی به کشور عراق عنوان داشت: همچنین به تعداد کافی آمبولانس، اتوبوس آمبولانس، موتورآمبولانس و بالگرد در نظر گرفته شده است.
کولیوند با بیان اینکه همکاران مبارزه با بیماری ها تمام مسیرهایی که زائران اربعین در کل کشور طی می کنند را پوشش می دهند، بیان داشت: رستوران ها، اغذیه فروش ها و مراکز بین راهی از چشم تیزبین نیروهای ما دور نخواهند بود.
رئیس سازمان اورژانس کشور اضافه کرد: در مسیر برگشت نیز بحث غربالگری و کنترل بیماری های واگیر با جدیت ویژه و کنترل کامل دنبال می شود.
کولیوند با اشاره به اینکه در مسیرهای کرمانشاه و قصر شیرین هر ۱۰ کیلومتر آمبولانس و هر ۱۵ کیلومتر اتوبوس آمبولاس مستقر خواهد شد، افزود: در مرزهای اهواز تا چذابه و ایلام تا مهران نیز همین پیش بینی ها انجام شده و در شهرهای خرم آباد و همدان نیز که به عنوان پشتیبان هستند نیز به زائران خدمات ارائه می شود.
وی ادامه داد: در سراسر کشور نیز پایگاه های اورژانس با استقرار زائران اربعین را پوشش خواهند داد.
مشاور وزیر بهداشت همچنین از حضور متخصصین ایرانی در عراق خبر داد و گفت: در کشور عراق نیز تعدادی متخصص جراحی عمومی زنان، ارتوپد، مغز و اعصاب، طب اورژانس، داخلی، قلب و بسیاری از متخصص هایی که مورد نیاز بود در اختیارشان قرار داده شده و در بیمارستان های عراق مستقر شده اند.
کولیوند با بیان اینکه در کربلا و نجف پزشکان ما مستقر خواهند شد، عنوان داشت: در بین مسیر نیز هلال احمر پایگاه ها، درمانگاه ها و موکب هایی برای ارائه خدمات درمانی مستقر خواهند کرد.
وی بیان کرد: در بین مرز مهران تا نجف بیمارستان صحرایی بسیار مجهز از طرف کشور ایران حضور دارد.
وی افزود: در چهار قرارگاه بهداشت و درمان عراق نیروهای ما حضور دارند تا بتوانند لحظه به لحظه درمان را رصد و پایش کنند.
کولیوند اضافه کرد: علاوه بر این ۴۰ نفر از متخصصان بهداشت و مدیریت بیماری های واگیر کشور در عراق حضور دارند و به آن ها کارت شناسایی عراقی داده شده تا بتوانند تمام مواکب را نظارت و کنترل کنند.