الهام فخاری در بازدید از غرفه خبرگزاری مهر در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها، اظهارداشت: گزارش وضعیت فرهنگی اجتماعی در برخی حوزه ها توسط معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری تهران و همچنین سازمان های فرهنگی اجتماعی ارائه شده و بخشی هم از قبل موجود است.
وی افزود: فراتر از مسائلی همچون کمپین ها و موارد دیگر مکانیزم پیشنهاد طرح های فرهنگی اجتماعی و اختصاص بودجه به این طرح ها در قالب خوداظهاری بوده است که به همین دلیل مسئله برای بررسی نحوه هزینه کرد و میزان موثر بودن و به طور کل تفحص در طرح سخت تر و مهمتر میشود.
فخاری در پاسخ به اینکه با تغییر مدیریت شهری چه در حوزه شورای شهر و چه در شهرداری و غلبه نگاه فرهنگی در این حوزه چه تغییراتی در مدیریت شهری شاهد خواهیم بود، پاسخ داد: یک محور مهم کار ما در حوزه فرهنگی اجتماعی این است که پل تاریخی میان گذشته شهر با امروز شهر را حق نداریم از میان ببریم و یا در ابهام بگذاریم.
عضو کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران تصریح کرد: وضعیت اجتماعی در سطح مدیریت شهری باید به گونه ای فراهم شود که در زندگی مردم نگرش مثبت و شرایط فرهنگی را بهتر کند نه اینکه مردم آنقدر دچار درگیری های معیشتی و درگیری های اجتماعی باشند که از زیست درست در شهر ناامید شوند.
وی با اشاره به غلبه نگاه سازه محور در مدیریت شهری دوره قبل گفت: رویکرد ما باید به سمت رویکرد انسان محور برود و زندگی مردم در کنار هم نسبت به ساخت سازه ها اولویت داشته باشد. در ساخت سازه ها تاکنون شتابی وجود داشته که اکنون این فرصت ایجاد شده و اکنون تعامل کنیم و ببینیم اصولا این سازه ها برای چه کسانی ساخته شده است و آیا این افراد اساسا خواهان این سازه ها بودند یا نه. شهر باید به شهر مردم بدل شود نه به شهر مدیرانی که می خواهند برای مردم تصمیم بگیرند.