تولیت آستان مقدس شاه‌چراغ(ع) گفت: اربعین حسینی فرصتی مغتنم برای زیارت، توسل به امام حسین(ع) و استجابت دعا است.

 آیت الله سید علی اصغر دستغیب در گفتگو با مهر به اهمیت پیاده روی اربعین حسینی اشاره کرد و اظهار داشت: اربعین حسینی فرصتی برای توسل، نیایش و استجابت دعاست و باعث تعظیم شعائر دینی و مکتب اسلام می شود.

وی افزود: در راهپیمایی اربعین حسینی میلیون ها دلداده به سوی کربلای معلی راهی می شوند و این حرکت میلیونی تداعی آیه ای از قرآن کریم است که یزد و یزدیان قصد داشتند نور امام حسین(ع) را با حرکات ناهنجار خود و دشمنی ها خاموش کنند اما نور امام حسین خاموش نشده و امروز عاشقان زیادی به سوی این امام رهسپار شده اند.

تولیت آستان مقدس شاه‌چراغ(ع) از زوار خواست تا قدر این لحظه های خود را بدانند و عنوان کرد: زوار که با عشق به اهل بیت (ع) و حضرت اباعبد الله الحسین(ع) وارد این مسیر شده اند قدر این لحظه های خود را بدانند و نهایت بهره را از آن ببرند.

آیت الله دستغیب بر خواندن زیارت اربعین تاکید کرد و گفت: مردم و زوار سعی کنند در روز اربعین نسبت به خواندن زیارت این روز اهتمام داشته باشند.

وی در ادامه به برنامه های در نظر گرفته شده در آستان مقدس شاه‌چراغ(ع) اشاره کرد و بیان داشت: مردم و عاشقان زیادی نیز هستند که خود را به آستان مقدس شاه‌چراغ(ع) می رسانند و در همین راستا در شب و روز اربعین برنامه ریزی لازم صورت گرفته تا پذیرای عاشقان ابا عبد الله الحسین(ع) باشیم.