تلاش برای استفاده از انواع جانداران به منظور تهیه انرژی روز به روز در حال گسترش است، زیرا این نوع منابع تامین انرژی پایدار و دوستدار محیط زیست هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، گروهی از محققان در دانشگاه پنسیلوانیا قصد دارند از حلزون های بزرگ دریایی که معمولا در مجاورت صخره های مرجانی زندگی می کنند  به عنوان منبع تولید سوخت های زیستی استفاده کنند.

به گفته این پژوهشگران حلزون های یادشده دارای بافت های عضلانی آبی رنگ و زیبایی هستند که قادر به جذب نور خورشید بوده و استخراج انرژی از آنها ممکن است.

یکی از اعضای خانواده این حلزون های دریایی بیش از ۲۲۰ کیلوگرم وزن و ۱۲۰ سانتیمتر طول دارد و در کنار صخره های مرجانی سواحل استرالیا و جزایر گرمسیری غرب اقیانوس آرام زندگی می کند. در زمانی که این حلزون ها بازوهای خود را باز می کنند نور خورشید از آب شفاف اقیانوس می گذرد و جذب بخشی از سلول های بدن آنها از گونه Symbiodinium می شود. نور جذب شده برای این حلزون ها خاصیت تغذیه ای دارد.

بخشی از پوسته بیرونی بدن این موجود از ایریدیوسیت ها تشکیل شده که برای هدایت نور و تجزیه آن به طیف های رنگی مختلف در بدن حلزون دریایی به کار می رود. دانشمندان می گویند ساختار بدن این حیوان به گونه ای است که می توان نور جذب شده را به سوخت های شیمیایی و انواع انرژی تبدیل و از آن در مقیاسی گسترده استفاده کرد. البته شرط موفقیت این روش رسیدن نور کافی به بدن هر یک از سلول های بدن حلزون دریایی و پرورش آنها در مقیاس گسترده است.