گرگان- استاندار گلستان در پی حادثه سقوط اتوبوس تهران به گنبد کاووس در پیامی این حادثه را به ملت شریف استان گلستان تسلیت گفت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان، سید مناف هاشمی، در پیامی ضمن تسلیت حادثه دلخراش سقوط اتوبوس تهران - گنبد کاووس به مردم شریف استان، اظهار کرد: از درگاه ایزد منان برای درگذشتگان، غفران الهی، برای مجروحان سلامتی و برای بازماندگان صبر مسالت دارم.

متن کامل پیام دکتر سید مناف هاشمی به شرح زیر است.

حادثه دلخراش و تکان دهنده سقوط اتوبوس تهران به مقصد گنبد کاووس در محور سوادکوه که موجب جان باختن و زخمی شدن تعدادی از هم وطنان و هم استانی های عزیزمان شده است، سبب تألم و تأثر شدید گردید.

اینجانب ضمن تسلیت این مصیبت به تمامی مردم شریف استان گلستان از درگاه ایزد منان برای درگذشتگان، غفران الهی، برای مجروحان سلامتی و برای بازماندگان صبر مسئلت دارم. 

سید مناف هاشمی استاندار گلستان