به گزارش خبرنگار مهر، مهدی عباسی ظهر سه شنبه در نشست خبری با خبرنگاران، گفت: امام حسین متعلق به یک نسل و دین خاص نیست و در عزاداریهای امام حسین (ع) همواره بحث آزادگی و حریت این امام بزرگوار مطرح است.
وی اظهار کرد: قیام عاشورا درسی برای تمام بشریت است و باید این قیام به تمام دنیا منتقل شود و امروز با توجه به شرایط کنونی جهان ضروری است پیام قیام امام حسین (ع) در جهان به خوبی تبیین و منتشر شود.
رئیس جهاد دانشگاهی استان زنجان گفت: در این برهه زمانی باید از ابزارهای جدید برای انتشار قیام عاشورا استفاده شود و کسی با برگزاری عزاداری به صورت سنتی مخالف نیست ولی برای ترویج این قیام باید از فضای مجازی و رسانه ها استفاده شود.
عباسی با اشاره به برگزاری سومین سوگواره ملی میعاد گاه عاشورایی، گفت: سوگواره ملی میعادگاه عاشورایی دانشجویان یک برنامه ملی است و معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی استان زنجان برای سومین سال مسئول دبیر خانه سوگواره ملی میعادگاه عاشورایی است.
وی به اهداف برگزاری این سوگواره اشاره کردو گفت: ترویج سبک زندگی و سیره ائمه معصومین،بدعت شناسی، انتقال پیام عاشورا، ترویج هنر انقلاب امام حسین (ع) از اهداف مهم این سوگواره است و میعادگاه عاشورایی در سال نخست خود در ۶ بخش کار را آغاز کرد و ۴ هزار و ۲۰۰ اثر به دبیرخانه ارسال شد و ۳۰ نفر به عنوان برگزیده در این سوگواره تجلیل شدند و اختتامیه در حسینیه اعظم زنجان برگزار شد که بیش از ۲۰۰۰ دانشجو در برنامه اختتامیه دومین سوگواره ملی «میعادگاه عاشورایی دانشجویان» حضور داشتند و امسال آثار ارسالی با کیفیت تر ازسال های گذشته خواهد بود.
رئیس جهاد دانشگاهی استان زنجان ابراز کرد: پنج کمیته کمیته اجرایی، علمی و محتوایی، برنامهریزی، اطلاعرسانی و تبلیغات و هیأت داوران برای این سوگواره پیش بینی شده و هیأت داوران از افراد شاخص کشوری هستند.
وی افزود: در سومین دوره سوگواره ملی میعادگاه عاشورایی دانشجویان در دو بخش ویژه مدافعان حرم و عکس پیادهروی اربعین است و مهلت ارسال آثار به سومین سوگواره میعاد گاه عاشورایی تا یکم آذرماه است و علاقهمندان میتوانند آثار خود را از طریق آدرس www.roozevaghee.ir به دبیرخانه ارسال کنند.
رئیس جهاد دانشگاهی استان زنجان بر لزوم استفاده از هنر در انتشار و انتقال قیام امام حسین (ع) تاکید کرد و گفت: در بسیاری از موارد یک عکس کارآیی بیشتری نسبت به سخنرانی دارد.
عباسی یاد آورشد: امروز فضای مجازی به یک آسیب تبدیل شده و باید این آسیب به فرصت تبدیل شود و تحقق این امر مستلزم این است که برنامه ریزی و مدیریت لازم در دستور کار قرار گیرد.