محمد نبی حبیبی گفت که معتقدم گفتمان جنبش دانشجویی ما باید گفتمان کارآمدی نظام در دو بعد ایدئولوژیک، خدمت رسانی و پیشرفت باشد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد نبی حبیبی دبیر کل حزب موتلفه اسلامی که پیش از ظهر امروز در پنجمین گردهمایی سراسری سازمان دانشجویان حزب موتلفه اسلامی درمحل تالار شهید آوینی دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران سخن می گفت، با اشاره به برخی وقایع جنبش دانشجویی به بررسی اجمالی وضعیت این جنبش در گذشته ، حال و آینده پرداخت.

وی افزود: باید قبول کرد که بسیاری از جنبش های دانشجویی نه تنها در کشور ما بلکه در اغلب کشورهای جهان سوم با رنگ مارکسیستی به خود موجودیت می دادند و ادبیاتشان را انقلابی می ساختند.

حبیبی با اشاره به تحولاتی که جنبش دانشجویی پس از ازمیان رفتن مارکسیست با آن مواجه شد، تاکید کرد: اگر عقیده برای کسی جدی باشد آن فرد تمام اصول زندگانی اش را بر مبنای آن عقیده استوار خواهد کرد.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی ادامه داد: امروز مارکسیسم تنها یک مکتب کتابخانه ای شده، اما مکتب لیبرال دموکراسی غرب تفکر برخی از دانشجویان ما را تحت الشعاع خویش قرار داده و اوج این حرکت را در 18تیر سال 78 شاهد بودیم.

وی وقایع 18 تیر سال 78 را توطئه ای حساب شده ازسوی دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران خواند که قصد آن سوء استفاده ازجنبش دانشجویی علیه نظام بوده و افزود: البته جنبش دانشجویی اصیل ما در بیست وسوم تیر همان سال پاسخ این حرکت توطئه آمیز را داد.

حبیبی همچنین افزود : به اعتقاد ما، جنبش دانشجویی صحیح و اصیل همان است که حزب موتلفه 43 سال قبل شعار آن را می داد؛ ما در آن زمان شعاری مبنی بر لزوم تشکیل جامعه نمونه اسلامی ارائه دادیم که البته ارائه دهندگان این شعار پای همه تبعات آن ایستادند و البته امروز ما نیز به همان اصول 43 سال گذشته پایبند هستیم.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی درباره توطئه هایی که برخی باعنوان حامیان جنبش دانشجویی خارج ازکشور انجام می دهند، افزود: البته درشرایط فعلی یک جنبش دانشجویی هم در خارج ایران به نام ایران و ایرانی فعال است که به اعتقاد ما اینها سربازان ناتوی فرهنگی هستند و البته حتی جرات حضور فیزیکی در کشور را نداشته و تنها از آن سوی آبها برای ما پیغام هایی را می فرستند که پاسخشان همین چیزی است که در قالب چنین جنبش های دانشجویی ازسوی حزب موتلفه ارائه می شود.

وی تاکید کرد: من معتقدم ذهن جنبش دانشجویی فعلی ما امروز باید مشغول کارآمدی نظام در دو بعد ایدئولوژیک از سویی وخدمت رسانی و پیشرفت از دیگر سو باشد.

حبیبی با اشاره به اینکه دشمنان از هیچ تلاشی برای ساماندهی توطئه هایی علیه کارآمدی نظام جمهوری اسلامی ایران فروگذار نمی کنند، اظهار داشت: اگر دشمن بتواند مبانی ایدئولوژیک جنبش دانشجویی ما را متزلزل سازد به بخش قابل توجهی از اهدافش دست یافته و بنابراین کارآمدی ایدئولوژیک نظام همواره باید در دستور کار ما قرار داشته باشد.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی همچنین پیروزی حزب الله لبنان در جنگ 33 روزه با رژیم صهیونیستی را یکی دیگر از مصادیق شکست تئوری لیبرالیسم غربی دانست و اظهارداشت: پیروزی حزب الله در نبرد با رژیم صهیونیستی اصولا معادلات قبلی غرب برای منطقه را برهم زده است.

وی در ادامه اظهاراتش با تاکید بر لزوم توجه جنبش دانشجویی به مسئله خدمت رسانی و پیشرفت در چارچوب کارآمدی نظام تصریح کرد: چنانچه با حربه آنها برای ناکارآمد جلوه دادن نظام در این غالب درست برخورد نکنیم، قافیه را باخته ایم.

حبیبی خاطرنشان کرد: به اعتقاد ما، اگر دوستان دانشجوی ما در جایی یک مدیر بی عرضه و ضعیف را دیدند که خوب نماز می خواند و روزه می گرفت باید حتما به مقامات بالاتر اطلاع دهند چرا که ضربه ای که مدیر غیرعالم به انقلاب می زند کاری تر از ضربه دشمنان است.

وی با تاکید بر اینکه سال 28 انقلاب اسلامی به هیچ وجه سال آزمون خطا نیست، گفت: ما در ابتدای انقلاب چاره ای جز به کارگیری افراد ناشی نداشتیم چرا که در آن زمان غیر از خودمان کسی را نمی دیدیم، اما آیا امروز هم آنگونه است که آقای ایکس را سرکاربگذاریم و بگوئیم انشاء الله یاد می گیرند. به اعتقاد من اگر کسی چنین کند از توطئه ناکارآمدی نظام پشتیبانی کرده است.

حبیبی افزود: مشکل ما کسانی هستند که شایستگی مدیریت ندارند و این مسئله خود ایجاد مشکلات فراوانی را باعث شده است. من معتقدم که گفتمان جنبش دانشجویی ما باید گفتمان کارآمدی نظام در دو بعد ایدئولوژیک، خدمت رسانی و پیشرفت باشد.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در پایان سخنانش با تاکید بر لزوم توجه به ثروت های علمی، اقتدار نظام، عزت علمی، مقابله با فقر، فساد و تبعیض بر لزوم تقویت بعد علمی مدیریت ها در کشور تاکید کرد و خطاب به اعضای سازمان دانشجویان حزب موتلفه اسلامی گفت: شما و ما هر جا که مدیری ناکارآمد را با هر ظاهری و شکلی که دیدیم موظف به برخورد با او هستیم.