به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، پروفسور یوسف ثبوتی، ناظر طرح ارتقای دانشگاه تبریز به تراز بینالمللی امروز در دانشگاه تبریز در نشستی با اعضای کمیته تراز بینالمللی و کارگاهی برای اساتید این دانشگاه اظهار داشت: دستاوردهای دانشگاههای ایران در مقایسه با سایر تولیدات نهادها و دستگاهها بهتر بوده چرا که در بیرون از مرزها تولیدات دانشگاههای ما خریدار دارند.
به گفته وی، دانشگاهها راهگشای جامعه هستند و به نظر میرسد دانشگاههای کشورمان وظیفه خودشان را در حوزههای مختلف جامعه به خوبی ایفا کردهاند و اگر در این راستا به تراز بینالمللی سایر دانشگاههای جهان نیز توجه شود بهتر از اینها میتوان عمل کرد.
نماینده ایران در مجمع فرهنگستانهای علوم جهان در بخش دیگر سخنان خود افزود: دانشگاههای ایران برای رسیدن به تراز بینالمللی باید دو اولویت اصلی یعنی یاد دادن و یاد گرفتن را با تدوین برنامههای به موقع و درست، داشتن نظم و انضباط، نظارت برای اجرای کارهای خویش را در دستور کار خویش قرار دهند و همچنین برای رسیدن به اهداف تعیین شده به موقع موانع سر راه خویش را بردارند.
پرفسور ثبوتی اضافه کرد: در اجرای برخی برنامهها از جمله جذب دانشجویان خارجی باید اختیارات لازم به دانشگاه داده شود و در این زمینه نیز ضروری است از سوی وزارت علوم و دولت حمایتهای لازم صورت گیرد.