به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد شاعری ظهر پنجشنبه، در نشستی با مسئولان ادارهکل آموزش فنی و حرفهای مازندران با بیان اینکه تنها آموزشهای فنیوحرفه ای در کشور توانسته با اهداف آموزش حرکت کند، افزود: کشوری که دغدغه اصلی آن اشتغال است نباید به آموزشهای نظری و توسعه دانشگاههای بهصورت صرف آموزش تئوری بپردازد، بلکه این آموزشهای علمی و کاربردی است که مشکلگشا خواهد بود.
نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نرخ بیکاری در شرق مازندران بیشتر است، بر همت بیشتر در اجرای طرحهای اشتغالزا و پررنگ بودن نقش آموزش فنی و حرفهای در این رابطه تأکید کرد.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس، از تخصیص ۱۲ هزار ملیارد تومان، تسهیلات ارزان قیمت برای بنگاههای کوچک و بزرگ بهمنظور اشتغالآفرینی روستاها و شهرهای زیر ۱۰ هزار نفر جمعیت در کشور خبر داد و تصریح کرد: این حرکت اگر در مسیر واقعی خود که همان آموزشهای فنی و حرفهای است قرار گیرد، بیشک منشاء شکوفایی اقتصاد روستاییان و جویندگان کار خواهد شد.
وی مازندران را از جمله استانهای با ظرفیت شغلی فروان دانست و افزود: در این مسیر از هیچ کمکی در توسعه آن باهمت نمایندگان دیگر کوتاهی نخواهیم کرد.
در ادامه این نشست، گرزین، مدیرکل آموزش فنیوحرفهای مازندران با اشاره به اینکه ادارهکل آموزش فنیوحرفه ای آموزش مازندران ۷۵ هزار کارآموز جویای کار را در سال برعهده دارد، تصریح کرد: رها کردن کارآموز مهارتدیده که نیازمند تسهیلات ارزانقیمت هستند تا وارد چرخه اشتغال شوند، به این چرخه و تولید و اقتصاد کشور ضربه خواهد زد.
عضو کارگروه اشتغال و کارآفرینی مازندران، با بیان ظرفیت نیروی انسانی مجرب و بستر کارگاهی خوب برای رونق اشتغال، افزود: همواره به دنبال رشتههای بازار محور بودیم؛ بهطوریکه سیاست عرضه محور را بسیار کمرنگ و به تقاضا محور رسیدهایم که این به معنای بهروزرسانی رشته های اموزشی مراکز فنی وحرفهای است و نیاز بهروزرسانی کارگاههای آن را میطلبد.
گرزین گفت: هزار آموزشگاه آزاد و ۲۰۰ کارگاه آموزشی دولتی برای تحقق اهداف عالی کارآفرینی و حرکت بهسمت شعار و دغدغه مقام معظم رهبری مبنی بر اقتصاد مقاومتی در استان درحال آموزشدهی هستند.