مجتبی اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: به منظور تسریع در ارائه خدمات امدادی ، امروز ۵تیم مجرب امدادی تازه نفس از هلال احمرمازندران عازم مناطق زلزله زده غرب کشور شد. و پیش از این نیز ۱۰ تیم واکنش سریع از هلال احمر استان به منطقه زلزله زده غرب کشور اعزام شد که هم اینک در منطقه ثلاث بابا جانی و گیلانغرب مشغول خدمت رسانی هستند.
وی افزود: تیمهای جدید جایگزین تیمهای قبلی می شوند تا با توان بیشتری در فرایند خدمت رسانی مشارکت داشته باشند.
اکبری افزود: به طور معمول در حوادث و بلایا توجه ویژه به بعد سلامت جسمی، اقتصادی و تغذیه ای معطوف می شود و متاسفانه توجه کمتری به بعد روانی افراد آسیب دیده می شود لذا سازمان جوانان هلال احمر برای حمایت های روانی و اجتماعی در بلایا تیمهایی را با عنوان سحر (ساماندهی حمایتهای روانی اجتماعی در بلایا) تشکیل داده و دوره های آموزشی جهت آمادگی تیم های مذکور برگزار کرده است تا درزمان حضوردرکنارآسیب دیدگان ارتباط موثر و حمایت های صمیمی را برقرار کنند.
اکبری گفت: ازمهمترین آسیب های روانی در بلایا«آسیب روانی پس از حادثه» می باشد،که می تواند اثر مخربی در زندگی فردی و اجتماعی فرد آسیب دیده ایجاد نماید که پیگیری مستمر آن از زمان وقوع تا چندین سال بعد ضرورت دارد،که با توجه به تجارب تلخ در زلزله های رخ داده در کشورما همچنان شاهد مشکلات روحی روانی افراد آسیب دیده هستیم و از آنجایی که کودکان و نوجوانان، سرمایه و آینده سازان کشورعزیزمان هستند،سلامت روان آنان درآینده کشور تاثیربسزایی دارد.
شایان ذکراست این طرح حداقل ۱۰ روز با سرفصل هایی از قبیل حمایت از کودک، خطرات و آسیب ها در حوادث و بلایا برای کودکان توسط تیم سحر هلال احمرمازندران در مناطق زلزله زده غرب کشور اجرا می شود.