به گزارش خبرنگار مهر، مجله بخارا در شماره جدید خود (آذر و دی ۹۶) که با بهای ۲۰ هزار تومان و در ۶۴۰ صفحه منتشر شده، تصویر محمدعلی فروغی را بر روی جلد آورده است. این شماره حاوی بخشی ویژه درباره او از جمله شامل بخشی از خاطرات منتشر نشده فروغی است.
بخشی از مطالب بخارا ذیل عنوان «سعدی، شاعری اندیشهور» شامل اظهارنظرهایی از: محمدرضا شفیعی کدکنی، احمد بهمنیار، اسماعیل حاکمی، بهاءالدین خرمشاهی، عبدالحسین زرینکوب، ذبیحالله صفا، محمدعلی فروغی، هانری ماسه و غلامحسین یوسفی است.
مقالهای از سیدمصطفی محقق داماد در بخش فلسفه، مطلبی از محمدعلی موحد در بخش نقد ادبی، مقالهای از محمدرضا باطنی در بخش زبان شناسی، مطلبی از مسعود جعفری جزی در بخش ادبیات فارسی، مقالهای از دریا اورس در بخش اندیشه و مطلبی از عبدالحسین آذرنگ در بخش نشر و تمدن، از جمله نوشتههای این شماره بخاراست.
یادنامه محمدعلی فروغی هم شامل آثار و گفتارهایی از محمد افشینوفایی، پژمان فیروزبخش، مجتبی مینوی، عیسی صدیق، قاسم غنی، ابراهیم خواجهنوری، علیهاشمی حائری، سعید نفیسی، حبیب یغمایی، ابراهیم صفایی، غلامعلی رعدی آذرخشی، علی دشتی، عبدالحسین آذرنگ، مهدی فیروزیان و محمدعلی فروغی است.
چهلمین شماره قلمرنجه به قلم بهاءالدین خرمشاهی، هشتمین شماره از سلسله یادداشتهای فیسبوکی نصرالله پورجوادی، چهل و یکمین شماره آویزهها از میلاد عظیمی، نخستین شماره سایهسار از سایه اقتصادینیا، یازدهمین شماره از نوشتههای محمود آموزگار با عنوان در حواشی کتاب ایران، چهل و پنجمین شماره از مقالات از چشمه خورشید به قلم هاشم رجبزاده، هفتمین شماره از یاددداشتهای محمد ترکمان، هفدهمین شماره از مطالب یزدان منصوریان با عنوان یادداشتهای یک کتابدار، بخش دیگری از مطالب این شماره بخارا را تشکیل میدهند.
یادنامه بزرگ نادرزاد با نوشتههایی از داریوش شایگان، ژاله آموزگار و جواد طباطبایی و همچنین گزارش جلسه دیدار و گفتگو با نیکو ندیم، یادنامه علیقلی ضیایی، گزارش تلگرامی سفر علی دهباشی به فرانکفورت و دیدار از نمایشگاه جهانی کتاب، و معرفی چندین کتاب به قلم عبدالله کوثری، ترانه مسکوب، علیرضا شمالی، مریم اسدزاده، امیرهاشمی مقدم و شهاب دهباشی، هم در این شماره آمده است.