آرش میراسماعیلی گفت: تنها هدفم از حضور در بازیهای آسیایی کسب مدال است و امیدوارم بتوانم در این رویداد مهم به این هدفم دست پیدا کنم.

عضو تیم ملی جودو کشورمان در پانزدهمین دوره بازیهای آسیایی با بیان این مطلب به خبرنگار اعزامی مهر به دوحه قطرافزود: رقابت های آسیایی  مسابقاتی سخت و دشواری است و کسب مدال دراین مسابقات به آسانی امکان پذیرنیست اما تمام تلاش خود را صرف می کنم تا با کسب مدال به کشور بازگردم.

وی تصریح کرد: من پیش از این هیچ زمانی قول مدال نداده بودم اما در بازیهای آسیایی دوحه تمام هدف و تمرکزم روی کسب مدال معطوف شده  تا بتوانم ارزشهای جودوی ایران  و شایستگی خود را به اثبات برسانم.

میراسماعیلی یادآورشد: برای کسب مدال کم کاری نخواهم کرد و با تمام توان برای پیروزی بر حریفان به میدان خواهم رفت.