مشهد-همزمان با ایام سالروز آغاز امامت حضرت مهدی(عج)، هشتمین محموله درب و پنجره‌های شبستان حضرت فاطمه(س) توسط شرکت صنایع چوب آستان قدس رضوی به نجف اشرف ارسال شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی آستان قدس رضوی، سرپرست شرکت صنایع چوب آستان قدس رضوی با اعلام این خبر اظهارکرد: این ملزومات مربوط به شبستان حضرت فاطمه (ع) در حرم حضرت علی (ع) و شامل ۲۰۰ سری درب و پنجره است.

محمدجواد طبسی ادامه داد: متراژ کل  کار در نجف۳ هزار متر مربع بوده و تاکنون ۲ هزار و ۷۰۰ مترمربع ارسال شده است.

وی تصریح کرد: از این مقدار، تا کنون هزار و ۶۰۰ متر مربع در مکان‌های مورد نظر که زیارتی نیز بوده نصب شده است.

سرپرست شرکت صنایع چوب آستان قدس رضوی درباره جنس این ملزومات گفت: درب و پنجره‌های مذکور، از چوب‌های ساج برمه و راش استفاده شده است که منطبق با تغییرات آب و هوایی نجف اشرف و از بهترین گونه پهن برگان می‌باشد.

طبسی خاطرنشان کرد: در این درب و پنجره‌ها، از هنر گره چینی، آلات چینی و معرق استفاده شده است.

وی بیان کرد: درب و پنجره‌های شبستان حضرت فاطمه(س)، تلفیقی از مهندسی مدرن صنایع چوب و هندسه‌های هنرهای معماری اسلامی اماکن متبرکه است.