به گزارش خبرنگار مهر، رضا قمرزاده روز شنبه در نشست خبری بیستمین جشنواره بین المللی قصه گویی کانون پرورش فکری در اراک اظهار داشت: قصه به عنوان ابزار تربیتی تاثیر گذار، می تواند در کاهش آسیب های اجتماعی و تقویت مشارکت اجتماعی مورد استفاده قرار گیرد.
معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور افزود: ماندگارترین آیه ها در قصه های قرآنی متبلور شده اند و اجرای طرح کانون مدرسه، در راستای احیای فرهنگ کتابخوانی با استفاده از قصه گویی دنبال شد.
وی بیان کرد: قصه گویی همواره در ایران جایگاه مهمی بین خانواده ها داشته و باید این داشته فرهنگی در جامعه نهادینه شود که حفظ این ارتباط با ترویج فرهنگ کتابخوانی و قصه گویی امکان پذیر خواهد شد.
معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور خاطرنشان ساخت: قصه گویی بهترین راه تعامل بین قصه گو و شنونده است و در فرایند تبدیل شدن قصه به رفتار، نقش اثر بخشی ایفا می شود، در حقیقت قصه گویی ابزار تربیتی موفق و میراثی به جا مانده از نسل های گذشته است که بایستی حفظ و احیا شود.
قمرزاده ادامه داد: بیستمین جشنواره بین المللی قصه گویی اول تا پنجم بهمن امسال با شرکت یازده کشور در دو بخش داخلی و بین المللی برگزار می شود و در آن ۴۷۳ پدر بزرگ و مادر بزرگ قصه گو حضور خواهند داشت.
معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور اضافه کرد: همچنین در این جشنواره ۷۰ مورد قصه و ۱۸۲ مقاله مورد داوری و ارزیابی قرار می گیرند.