کرج - اداره کل هواشناسی البرز با توجه به استقرار جوی آرام افزایش آلاینده‌ها در شهرهای صنعتی استان را پیش‌بینی کرد.

منصور رحمانیان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به‌پیش بینی و آینده‌نگری وضعیت جوی استان، اظهار کرد: تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی حکایت از استقرار جوی پایدار در منطقه دارد.

مدیرکل هواشناسی استان البرز تأکید کرد: پی آمد استقرار جوی آرام در استان آسمانی صاف تا قسمتی ابری همراه با غبار محلی خواهد بود.

رحمانیان همچنین به افزایش آلاینده‌ها در شهرهای صنعتی استان اشاره کرد و گفت: بارش برف در ارتفاعات همراه با یخبندان خواهد بود.

وی با اعلام اینکه آسمان در محور کوهستانی چالوس صاف تا قسمتی ابری خواهد بود، گفت: بیشینه سرعت باد در این محور ۲۵ کیلومتر بر ساعت است.

مدیرکل هواشناسی استان البرز کمینه دمای هوا در شهرستان طالقان را منفی ۶ درجه سانتی گراد اعلام کرد و گفت: کیفیت هوا در همه شهرهای استان سالم گزارش می‌شود.

رحمانیان همچنین به وضعیت جوی منطق دیزین اشاره کرد و گفت: در این منطقه نیز یخبندان پیش‌بینی می‌شود.