به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری فارس، اسماعیل تبادار در جمع اهل تسنن شیراز و به مناسبت آغاز هفته وحدت و میلاد پیامبر اکرم(ص) افزود: اهل تسنن و تشیع با گفتاری مشترک از قرآن و روش و منش پیغمبر خاتم(ص) در کنار هم زمینه وحدت بیش از پیش در جوامع اسلامی را فراهم کنند.
وی با تاکید بر اهمیت وحدت میان مسلمانان، اتحاد بین فرق اسلامی را امری لازم و ضروری دانست و گفت: اهمیت حفظ این وحدت در استان پهناور فارس که شیعیان و اهل تسنن در کنار یکدیگر زندگی می کنند، بسیار پر رنگ تر است؛ بنابراین باید با وحدت دلها که برخاسته از ایمان به توحید و معاد است و با تمسک به قرآن که مهمترین مایه وحدت اسلامی است از هر گونه تفرق دوری کنیم.
تبادار گفت: معجزه ای که با آن می توان این امت را ساخت کتاب خداوند است که بر قلب پیامبر نازل شد. پایه این قرآن و دین پیامبر دعوت به توحید و وحدت است؛ دعوت به یکتایی آفریدگار و یکپارچگی آفریدگان،بندگانی که مخلوق خداوند بودنشان آنان را گرد هم می آورد.
استاندار فارس با اشاره به اینکه در این دوران فتنه ها و مصیبت های دشوار، مسئله وحدت اسلامی و وحدت ملی دو امر مهم هستند، خاطر نشان کرد: منظور از وحدت اسلامی، همکاری و تعاون پیروان مذاهب اسلامی بر اساس اصول مسلم و مشترک اسلامی و اتخاذ مواضع واحد در برابر دشمنان اسلام است .
وی با بیان اینکه وحدت اسلامی به معنای یکی شدن مذاهب نیست، افزود: این وحدت به معنای شیعه شدن سنی یا سنی شدن شیعه نیست بلکه مقصود همبستگی مسلمانان و اتحاد پیروان مذاهب گوناگون با وجود اختلافات جزئی مذهبی در برابر دشمنان اسلام و بیگانگان است.
وی در ادامه تصریح کرد: البته باید گفت که اسلام علیه سایر ملت ها و ادیان دیگر نیست بلکه علیه زور و ظلم و استکبار و سیطره جویی است که نخبگان سیاسی دینی و دانشگاهی باید در تبیین این مسئله بکوشند.
استاندار فارس با تاکید بر اینکه پیامبر اعظم(ص) سرچشمه حقیقت است که برای جلوگیری از اختلاف و انشعاب می بایست هر چه بیشتر به آن وجود عزیز نزدیک شویم و از آن فاصله نگیریم، گفت: وجود پیامبر اکرم به عنوان معمار وحدت اسلامی همچون خورشید است که اگر از آن جدا شویم مشرق و مغرب پدید می آید و حال آنکه خود خورشید نه شرقی است و نه غربی.
تبادار با اشاره به همزیستی ادیان گوناگون در ایران اسلامی، خاطر نشان کرد: مسیحیان، زرتشتیان و کلیمیان همه در پناه دولت اسلامی و در ظل نظام جمهوری اسلامی بر طبق آیین خویش در کنار مسلمانان زندگی می کنند.