به گزارش خبرنگار مهر، محمد ابوالحلاج پیش از ظهر امروز در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز با اشاره به انباشت حجم زیاد زباله و جلبک ها در کنار پل شناور اظهار کرد: این پل هزینه های زیادی برای شهرداری به بار آورده به گونه ای که روزانه باید یک کمپرسی زباله از اطراف آن جمع آوری کنیم و بعد از سیل نیز یک میلیار دریال صرف جاسازی مجدد آن کردیم.
وی افزود : با این تفاسیر اما باید گفت که رشد جلبک ها ربطی به این پل ندارد چرا که مشکل اصلی رشد جلبک ها عدم لایروبی رودخانه و رسوب گذاری بیش از حد آن است.
ابوالحلاج با بیان اینکه لایروبی رودخانه نیازمند هزینه و دستگاه های مربوط به این کار است، عنوان کرد: نیاز است تمام دستگاه ها و ادارات شهرستان حیطه وظایف خود در محدوده رودخانه دز را بدانند و همه با هم وارد عمل شوند.
معاون خدمات شهری شهرداری دزفول با بیان اینکه ماهانه ۳۰۰ تن پسماند از محدوده ساحل شهری رودخانه دز جمع آوری می شود، گفت: با این حال اما وضعیت پسماندهای مانده در پشت سد تنظیمی و سد دز که در محدوده وظایف شهرداری نیست همچنان بلاتکلیف است که باید بیش ازپیش به این موضوع تقسیم وظایف توجه کرد.
فرماندار دزفول نیز در این خصوص گفت: ما آمادگی داریم تا از اعتبارات شهرستان نسبت به خرید دستگاه های مخصوص متناسب با نیاز رودخانه دز برای لایروبی آن هزینه کنیم.
به گزارش خبرنگار مهر، طی روزهای گذشته کاهش محسوس دبی رودخانه دز موجب شده که بخش هایی از این رودخانه به ویژه در پائین دست پل باستانی و اطراف پل شناور با رشد قابل توجه جلبک ها و خزه ها به تالاب تبدیل شده و قسمت هایی از آن نیز خشک و محل انباشت زباله شود که این موضوع موجب نگرانی و اعتراض شهروندان و فعالان محیط زیست شهرستان در فضای مجازی و به شکل های مختلف شده است.
در پی افزایش این اعتراضات و تداوم روند نگران کننده وضعیت رودخانه دز بعنوان شاه رگ حیاتی دزفول و شمال استان که به دلیل بی توجهی مورد تهدید پسماند ، فاضلاب خام و آلودگی قرار گرفته است.