معاون سازمان راهداری از برنامه ریزی برای تکمیل ماتریس مبدا، مقصد و داده کاوی در نوع محموله های باری پیش از عملیاتی شدن سامانه جامع انبارها خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صداوسیما، شهرام آدم نژاد با اشاره به وجود محموله های بار کشاورزی و لوازم خانگی گفت: این سهم باید از بارهای تجمعی و انباری تفکیک شود تا پس از آن با اتصال سامانه های بارنامه هوشمند و جامع انبارها مشکلی برای صاحبان کالا به وجود نیاید.

وی افزود: روزانه به طور متوسط ۱۰۰ هزار بارنامه صادر می شود که در حال حاضر در آن آدرس انبارها قید می شود اما در آینده با عملیاتی شدن سامانه جامع انبارها به جای آن کد انبار قید خواهد شد.

معاون برنامه ریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در خصوص آمار مدیرکل امور بازرگانی وزارت صنعت معدن و تجارت در خصوص ثبت اطلاعات ۴۰۰ هزار انبار کشور در سامانه جامع انبارها اظهار داشت: وزارت صنعت اقدام خوبی را شروع کرده اما تعداد اعلامی ۵۰ درصد انبارهای کشور را شامل می شود اگرچه شاید میزان حجم کالا در این تعداد زیاد باشد اما باید تکمیل شود.

وی تصریح کرد: با حل این مشکلات سازمان راهداری آمادگی دارد تا با دریافت کد شناسه از سامانه جامع انبارها نسبت به صدور بارنامه اقدام کند اما اجبار زمانی آن تا زمان حل مشکلات میسر نیست.

آدم نژاد درباره زد و بند برخی صاحبان کالا با رانندگان برای جابجایی کالا و انحراف از آدرس انبارهای قید شده در بارنامه نیز گفت: پس از ناوگان مسافری، طرح سپهتن در ناوگان باری اجرایی می شود و با کنترل جی پی اس این مقاصد راستی آزمایی و راه تخلف بسته خواهد شد.