فومن-امام جمعه موقت تهران بااشاره به اینکه جهاد فرهنگی ریشه درجهاد نظامی دارد، گفت: مرحوم شجونی زبان گویای انقلاب بود و با قصرنشینان نظام و منحرفان بعداز انقلاب با صراحت وقاطعانه برخورد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام کاظم صدیقی در نخستین سالگرد ارتحال مجاهد نستوه حجت الاسلام «شیخ جعفر شجونی» که شامگاه پنج شنبه در مسجد جامع فومن برگزار شد، اظهار کرد: اساس دعوت انبیا(ع) راهنمایی، بیدارگری، آشنا کردن مردم با خداوند و آشتی دل ها با حضرت مخلوق بوده است.

وی با بیان اینکه همه این موارد بیان کننده این بوده که هرکتابی دارای یک عنوان، موضوع و تیتری است، افزود: موضوع قرآن کریم هدایت بشر است.

 امام جمعه موقت تهران با اشاره به اینکه هدایت دارای انواع مختلف است، گفت: هدایت تکوینی، هدایت تعلیمی و آموزشی بخشی از انواع هدایت ها محسوب می شود.

نبود رسالت دینی و انقلابی در دانشگاه ها و آموزش و پرورش

 وی با بیان اینکه همه انبیای الهی معلم بودند و رسالت اصلی آنها هدایت بشر بود، خاطرنشان کرد: اگر انبیای الهی نماز را به بشر نمی آموختند در هیچ دانشگاهی این موضوع آموزش داده نمی شد.

حجت الاسلام صدیقی با اشاره به اینکه برخی رفتارها منحصرا مربوط به انبیا الهی و علمای دین است، تصریح کرد: به همین منظور هیچ چیزی نمی تواند جایگاه دین را از آن خود کند.

وی با بیان اینکه اخلاق، عرفان و عشق واقعی تنها به واسطه دین آمده و کسب می شوند، یادآورشد: تنها دین است که انسان را به مقام خلیفه الله می رساند.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه متاسفانه امروز مطالعه کم شده و فرزندانمان تفسیر و احکام نمی دانند، اظهار کرد: متاسفانه آموزش و پرورش و دانشگاه های ما رسالت انقلابی و دینی ندارند.

 وی با بیان اینکه دولت ما نیز رسالت دینی ندارد، گفت: به همان اندازه که از دنیا و مادیات صحبت می شود باید به موضوع حجاب، عفت و غیرت نیز توجه داشته باشند که دولت های ما کاری به این موضوعات ندارند.

سرباز فدایی ولایت یکی از ویژگی های مرحوم شجونی

حجت الاسلام صدیقی در ادامه به برخی انتظارات دین از بشر اشاره و خاطرنشان کرد: دادن تذکر یکی از این انتظارات بوده که در راستای آن باید برخی مسائل به بشر یادآورشود زیرا در برخی مواقع انسان خداوند، عواقب گناه و مرگ و نعمت های الهی را فراموش و را از یاد می برد که نیازمند یادآوری دوباره است.

وی با بیان اینکه خدواند در قرآن کریم در حوزه هدایت جبهه سه منطقه ای را تصویر کرده است، گفت: دعوت با حکمت، منطق و قرآن و توده مردم را با موعظه هدایت می کنند.

امام جمعه موقت تهران همچنین در ادامه به ویژگی های شخصیتی شیخ جعفر شجونی اشاره و تصریح کرد: ایشان سرباز فدایی ولایت بودند.

حجت السلام صدیقی به افشاگری هایی برعلیه جریان نفاق و اشرافیت مزمن در نظام مقدس اسلامی از سوی مرحوم شجونی و همراهان ایشان اشاره کرد و افزود: مرحوم آقا شیخ جعفر شجونی در این زمینه مقدم بر همگان بوده و در این راستا زبان ایشان زبان اولیای الهی بود.

 وی با بیان اینکه این روحانی مبارزه و نستوه به هیچ عنوان با قصرنشینان نظام کنار نمی آمد، تصریح کرد: شجاعت و سخاوت از ویژگی های است که خداوند بسیار آن را دوست دارد که از ویژگی شاخص این مبارزه نستوه بود.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به اینکه انسان در دو جبهه با جنگ فرهنگی روبه رو است، گفت: جهاد قلمی و جهاد لسانی از جمله این دو جبهه فرهنگی است که خداوند برای انسان در نظر گرفته است.

مرحوم شجونی صادرکننده و توزیع کننده تولیدات امام خمینی (ره)

وی با تأکید براینکه مرحوم شجونی از ابتدای طلبگی تا روزی که از دنیا رفت بر روی این دو جهاد تأکید داشته و عمل کردند، اظهار کرد: در میان دو جهاد فرهنگی و جهاد نظامی حوزه فرهنگ از اهمیت بیشتری برخوردار است.

حجت السلام صدیقی با بیان اینکه علما با روشنگری خود سبب حضور رزمندگان در جبهه های حق علیه باطل شدند، ادامه داد: علمای شیعه در زمینه جهاد در بخش های مختلف در خط مقدم هستند.

وی جهاد فرهنگی را ریشه جهاد نظامی دانست و گفت: مرحوم شیخ جعفر شجونی در تمام عمر خود به عنوان یک مجاهد در راه خدا عمل کرد و در زمان طاغوت بدون هیچ ترسی از ساواک و خفقان موجود و در خط مقدم جبهه حضور داشته و زبان گویای انقلاب بود.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به اینکه این مبارزه نستوه صادرکننده و توزیع کننده تولیدات حضرت امام خمینی (ره) بودند، افزود: عده ای در دوران انقلاب در طی مبارزات به زندان افتادند ولی بعداز انقلاب از مسیر خارج شدند شیخ جعفر شجونی تنها مبارزی که مبارز بود، ماند و مبارز از دنیا رفت این عالم مجاهد هرگز از سنگر جهاد خارج نشد.