الهه سادات نقیب در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت : کشور ایران طی چند سال گذشته در رشته های مختلف علمی و فنی به پیشرفت های بسیاری دست یافته اما در زمینه پرقدمت نجوم از رشد قابل توجهی برخوردار نبوده است.
وی در خصوص کتابهای موجود در زمینه علم نجوم خاطر نشان کرد : کتب موجود در زمینه نجوم بسیار قدیمی و متعلق به بیش از 50 سال پیش است . کتب جدیدتر نیز به زبان اصلی هستند یا به شکل ناقصی ترجمه شدند و نمی توانند منابع اطلاعاتی معتبری برای علاقمندان باشد.
نقیب یادآور شد : در کشوری چون ایران که هر روز در زمینه های مختلف علم و تکنولوژی در حال پیشرفت است ، هیچ پروژه ای در زمینه علم نجوم در دست اقدام نیست و تنها برنامه دولت مبنی بر ساخت رصدخانه ملی در تهران که با بیش از دو سال زحمت و کار مطالعاتی متخصصان این علم به مراحل پایانی رسیده بود معلق ماند.
این دانش آموز کرجی تصریح کرد : امکانات کل مجموعه های رصدخانه ای کشور با امکانات دانش آموزی کشورهای شرکت کننده در المپیادها برابری می کند ، اما با این وجود دانش آموزان ایرانی هر سال با غیرت و تعصب خود نسبت به این علم موفق به کسب افتخارات جهانی برای ایران عزیز می شوند.
الهه سادات نقیب از مسئولان کشور و شهرستان کرج خواست : با توجه به اینکه اکثر مدال آوران المپیادهای جهانی نجوم کرجی هستند امکانات مختصری برای این شهرستان در نظر بگیرند تا دانش آموزان مجبور نباشند مساحت طولانی کرج تا شمال شهر تهران را برای رصد ستاره ها طی کنند.
به گفته وی ، یک تلسکوپ معمولی و طاق رصد کمترین امکاناتی است که یک دانش آموز علاقمند به رشته نجوم به آن نیازمند است اما متاسفانه در کرج از آن هم خبری نیست و شایسته است مسئولان این شهرستان به منظور تشویق دانش آموزان مدال آور کرجی در المپیادهای جهانی بودجه ای را به این امر اختصاص دهد.
الهه سادات نقیب دانش آموز سال دوم رشته ریاضی مدرسه فرزانگان کرج است و تنها دانش آموز ایرانی است که در مسابقات جهانی امسال در هندوستان موفق به کسب مدال طلای تیم ایران شد و نقش مهمی در کسب رتبه سوم جهانی برای تیم کشورمان داشت . پیش از این نگین سهراب خانی و آزاده فتاحی که آنها نیز از دانش آموزان کرجی هستند موفق به کسب رتبه های برتر المپیاد جهانی نجوم شده بودند.