این نویسنده معاصر در گفتگو با خبرنگار مهر ، با بیان این مطلب ، افزود : مسئله اصلی ادبیات ما کنار رفتن کتاب از زندگی ماست ، طبیعتا وقتی کتابی خوانده نشود نمی توان مدعی اثربخشی و جریان سازی آن نیز بود .
محمود گلابدره ای تصریح کرد : داستان نویس و مولف کار خودش را می کند و باید راحت بنویسد ، ناشر هم باید در ارائه هرچه بهتر اثر، تلاش خود را در حد امکان انجام بدهد که در نهایت کار به دست مخاطب می رسد ، آنچه امروز اتفاق می افتد ، وجود مشکل درمرحله اول و دوم است ، یعنی مخاطب در انتخاب کتاب دچار مشکل می شود و کتاب دلخواه خود را پیدا نمی کند تا بتواند با آن ارتباط برقرار نماید .
نویسنده " لحظه های انقلاب " یادآور شد : چنانچه وضعیت کتاب و کتابخوانی به همین روال ادامه پیدا کند ، بعید می دانم که دیگر هیچ کتاب و نویسنده ای بتواند جریان ساز باشد ، حتی این اظهارنظرها را هم راهگشا نمی دانم و ممکن است در پاره ای از مواقع برای اظهارنظرکننده دردسر ساز هم باشد .
گلابدره ای با تاکید بر اینکه پیام های ایمانی و آرمانی جامعه باید از طریق کتاب و ادبیات به مخاطب انتقال پیدا کند ، اظهار داشت : ما انگار فراموش کرده ایم که معنویت در ذات هنری مثل ادبیات است و به آن کاملا بی توجه شده ایم ، در حالی که به هنرهای دیگر در حد افراطی توجه داریم .
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۸۵ - ۱۱:۱۶
محمود گلابدره ای - رمان نویس ، گفت : متاسفانه در حال حاضر نه نویسنده جریان ساز است ، نه ناشر و نه مخاطب ؛ نویسنده هیچ جایگاهی ندارد درحالی که نویسنده و شاعر ، در صف مولدان اصلی فرهنگ است .