به گزارش خبرنگار مهر، کریم حاجی زاده ظهر دوشنبه در جلسه کارگروه پیش بینی و پیشگیری از بافت ناکارآمد و سکونتگاه های غیر رسمی تصریح کرد: صنایعدستی یکی از راهکاری اساسی اشتغال زایی در روستا است و انتظار ما حمایت و تقویت تولید آن در استان است.
وی افزود: در وضعیت فعلی ۲۶ هزار تولید کننده صنایعدستی در استان شناسایی شده که ارتقا مهارت آن ها به صورت ویژه توسط میراث فرهنگی دنبال می شود.
مدیرکل میراث فرهنگی استان اضافه کرد: متاسفانه یکی از مشکلات تولید صنایعدستی تمرکز بر تولید دست بافته های داری است که در کشور بیش از اندازه تولید می شود.
حاجی زاده با اذعان به روند مشابه در استان و تولید تنها یک میلیون متر مکعب گلیم در استان تصریح کرد: امروز به دنبال تقویت تولید سایر صنایعدستی با ارزش افزوده بالا هستیم.
وی با ذکر مثالی به تقویت تولید قلم زنی و سنگ های قیمتی اشاره کرد و بیان داشت: انتظار می رود تسهیلات مطلوب برای تقویت تولیدات اختصاص یابد.
مدیرکل میراث فرهنگی استان در ادامه با بیان اینکه ۱۲ روستای هدف گردشگری و ۴۸ روستا با قابلیت گردشگری در استان شناسایی شده است، متذکر شد: در دو حوزه صنایعدستی و گردشگری ۷۵ میلیارد تومان تسهیلات مصوب شده است.
حاجی زاده با تاکید به اینکه در بخش زیرساخت های گردشگری قطعا مشکلی نخواهیم داشت، افزود: در بخش صنایعدستی مطابق آیین نامه تولید کننده می بایست یک نفر را تحت پوشش بیمه درآورد که عملا تولیدکنندگان صنایع دستی خود اشتغال هستند و قادر به تامین این بند قانونی نیستند.
وی افزود: با هدف اشتغال زایی در روستاها می بایست موانع اختصاص تسهیلات رفع شده و زمینه اشتغال زایی با کمک صنایعدستی فراهم شود.