ابوالفضل فتاح در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به مشکلات بیمارستان دامغان بهخصوص در حوزه نیروی انسانی متخصص، تأکید کرد: این بیمارستان برای تکمیل کادر پرستاری خود به ۲۰۰ پرستار جدید نیاز دارد که این امر بهعنوان یکی از مشکلات اساسی در این مجموعه درمانی آموزشی، مطالبه شده است.
وی در پاسخ به شائبهای درباره وقوع مرگ بیماران در این بیمارستان ولایت دامغان تأکید کرد: این موضوع نسبت به دیگر بیمارستانهای سطح استان سمنان از کاهش قابل توجهی برخوردار است اما متأسفانه این امر بزرگنمایی شده و باید گفت تصور در قصور پزشکی، درست نیست.
رئیس بیمارستان ولایت دامغان گفت: یکی از اقدامات در این حوزه بهکارگیری و جذب پنج نفر متخصص طب اورژانس است که حضور این افراد می تواند با کاهش مرگ و میر کمک کند.
فتاح درباره آموزشی شدن این بیمارستان نیز افزود: با توجه به اینکه تعدادی از پزشکان متخصص بیمارستان از اعضای هیئتعلمی هستند و این بیمارستان به بیمارستان آموزشی ارتقا پیداکرده، روزانه ۴۰ تا ۷۰ نفر دانشجو را در تخصصهای چون داخلی، اطفال، گوش و حلق و بینی، زنان و زایمان و چشمپزشکی پذیرا هستیم.
وی درباره مشکلات این بیمارستان نیز، گفت: با توجه بدهکاری ۱۸میلیارد تومانی بیمهها به این مجموعه و بدهکاری ۱۹ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومانی بیمارستان برای تأمین امکانات، ما نتوانستهایم حدود ۱۱ ماه معوقات پزشکان متخصص خود را پرداخت کنیم و این موضوع نیز بر دیگر مشکلات بیمارستان افزوده و باعث گله و ناراحتی پزشکان شده است.
رئیس بیمارستان ولایت دامغان در پاسخ به این سؤال که چرا این شهرستان از داشتن پزشکان متخصص چون جراح قلب و عروق و جراح مغز و اعصاب محروم است، تأکید کرد: برای جذب این پزشکان پیگیریهای لازم انجام شد که تاکنون موفق نبودهایم چراکه برای تأمین امکانات و تجهیزات اتاق عمل نیازمند ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار هستیم.
فتاحی افزود: پزشک جراح موقتاً در مرکز استان سمنان مشغول بکار است و پس از تکمیل امکانات و تجهیزات پزشکی به دامغان منتقل خواهد شد.