به گزارش خبرنگار مهر، سیدحمید عبدی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه در جلسه مدیریت بحران این شهرستان گفت: بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان که امروزه در کشور در غرب و شمال غرب وجود دارد موضوع مهمی ست که باید برای مقابله با آن آمادگی لازم را داشته باشیم.
وی افزود: باتوجه به اینکه در صورت وقوع آنفولانزای فوق حاد در کشور امنیت زیستی به خطر می افتد و جز بیماری های استراتژیک محسوب می شود به طور جدی درصدد مقابله با ورود آنفولانزای فوق حاد در شهرستان هستیم.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه بیان کرد: شبکه دامپزشکی شهرستان تجهیزات و امکانات به روز معدوم سازی و مبارزه با بحث آنفولانزا و نیز نیروهای متخصص و کارشناس در این زمینه را دارد.
عبدی اظهارداشت: به مناسبت هفته ایمنی و با هدف آمادگی بیشتر جهت مقابله با هرگونه بیماری فوق حاد در بین پرندگان در ۶ دی ماه مانور آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تشکیل ۵ اکیپ شامل نمونه برداری، قرنطینه، ضدعفونی، معدوم سازی و مستندسازی و نیز همکاری اکیپ های شهرستان های معین در یک واحد پرورش مرغ گوشتی در بشرویه انجام خواهد شد.
وی همچنین از پیگیری جهت راه اندازی پست قرنطینه در بخش علی جمال بشرویه نیز خبرداد.
حسین سرچاهی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بشرویه نیز در این جلسه بیان کرد: در بخش کشاورزی عواملی چون سرمازدگی و سایر بلایای طبیعی می تواند مشکلات عدیده ای را برای کشاورزان و تولیدات شهرستان به وجود آورد.
وی افزود: متاسفانه سرمازدگی در سال گذشته موجب کاهش بسیار تولید انار بشرویه شد.
سرچاهی اظهار داشت: به منظور رفع خسارات بلایای طبیعی بایستی کشاورزان به سمت و سوی بیمه نمودن محصولات خود پیش روند.
مدیر جهاد کشاورزی بشرویه گفت: تاکنون ۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان، بیمه در خصوص بحث خسارات وارده به بخش دام و طیور و نیز برخی از محصولات کشاورزی واریز کرده است.
وی افزود: متاسفانه از ۱۵۴۶ هکتار زعفران بشرویه تنها نیم درصد کشاورزان محصول خود را بیمه کرده اند.
سرچاهی اظهار داشت: به منظور افزایش رغبت در بین کشاورزان و دامداران برای بیمه محصول و دام خود در هفته ایمنی کلاس آموزشی با حضور مسئول بیمه کشاورزی استان در بین جامعه هدف ما برگزار خواهد شد.