مشهد- معاون آموزشی و پژوهشی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها گفت: غرب در تلاش است دانشجویان به پایمال کردن هویت خود برسند و این خط در حوزه روشن فکری ما دنبال می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام  مجید قریشی صبح پنجشنبه در شانزدهمین همایش دبیران هم اندیشی دانشگاه های سراسر کشور که در هتل خورشید تابان مشهد برگزار شد اظهار کرد: امروز شاهد آن هستیم که نظام علوی بر نظام ابوسفیانی پیروز شده و در نوع خود بی نظیر است.

وی افزود: اگر یکی از مولفه های تمدن سازی اقتدار و وسعت باشد، این مهم در حال شکل گیری در جهان اسلام است. ما اکنون نماینده اقتدار و علم هستیم و بعد از ۴۰ سال به زمینه دولت سازی رسیده ایم. نظام علوی خودنمایی می کند و نمونه ای از این خودنمایی راهپیمایی اربعین بوده که از نمایش های الهی است .

معاونت آموزشی و پژوهشی در نهاد رهبری خطاب به استادان حاضر در جلسه گفت: تاباندن و سوختن وظیفه شما است و باید صبر فردی و جمعی را آموزش دهید. ستون های اسلام و جامعه را حفظ کنید و اهل تقوا باشید و تاثیر این تقوا پیشه کردن، به رستگاری رسیدن است.

وی با اشاره به برجام ابراز کرد: در مسئله برجام رهبر انقلاب گفتند که اعتماد نکنید و نتیجه این اعتماد و عهد شکنی ها را دیدیم. چشم داشتن به کمک غرب اشتباه محض است. غرب در تلاش است که دانشجویان به پایمال کردن هویت خود برسند و خواسته و ناخواسته این خط در حوزه روشن فکری ما دنبال می شود که ما باید به دنبال منفعت ملی خودمان باشیم. ما ملتی مسلمان و ریشه دار هستیم و استادان از راه های مختلفی باید این ویژگی ها را نهادینه کنند و یک نخبه باید به داد ملتش بشتابد.

قریشی در خصوص نقش داشتن در مسائل کشور و کمک به دولت تصریح کرد: گاهی به دولت و اقدامات کم و ضعیف آن، اعتراض داریم. اما بدانیم گره های علمی را کسانی که در دانشگاه هستند باید باز کنند. از برگزاری همایش های عمومی به سمت تخصصی پیش رویم و ریزتر به قضایای کشور ورود پیدا کنیم.

وی ادامه داد: استادان دانشگاه، دلسوزان این انقلاب هستند و هویت شان در این انقلاب رخ داده و اکنون مشکلات جدی اتفاق می افتد که حل شدنی هستند. بله گاهی خیانت و دست کجی وجود دارد، اما حل شدنی است و باید در استان ها جلسات تخصصی برگزار شود و به چاره اندیشی تمامی مسائل پرداخته شود. استادان دلسوز این نظام هستند و با سرزنش چیزی حل نمی شود.

معاونت آموزشی و پژوهشی در نهاد رهبری تاکید کرد: مسئله مخاطب شناسی در دانشگاه باید دنبال شود و به گفته رهبر معظم انقلاب، تشکل های دانشگاهی نباید از هنر غافل باشند. ادبیات در دانشگاه باید متناسب با علاقه مخاطبان باشد. امروز به صورت مستقیم مخاطب را به سمت ریشه ها بردن جواب‌گو نیست، بلکه نیاز است آرام پیش رفت و سپس به سمت ریشه ها حرکت کرد.‌

وی افزود: یکی از آفت هایی که داریم گاهی علاقه مندی های مخاطب را متوجه نمی شویم و اگر از دغدغه های آنها باخبر شویم بسیاری از مسائل حل می شود و ادبیات دانشگاهی باید جذب مخاطب را داشته باشد.

قریشی با اشاره به آسیب های اجتماعی گفت: یکی از آسیب های اجتماعی بحث حجاب است که مسئله یک ما نیست. مدتی است جریانی میان برخی روشن فکران حتی حوزوی مطرح شده که بگوییم حجاب اجباری نیست. این وظیفه استادان و معلمان است که نسبت به آسیب ها دغدغه مند باشند. اگر سلول های خانواده از هم‌ بپاشد چه انتظاری از خوشبختی این جامعه می توان داشت؟.