یزد- مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری یزد گفت: طرح های مختلفی برای ارتقای سلامت مردم استان دنبال می شود که پایش لحظه ای آب برای سالم سازی منابع آب آشامیدنی یکی از آنها است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدصادق طهماسبی در همایش و کارگاه آموزشی و تخصصی مدیران ارشد و میانی سراسر کشور در حوزه بهداشت، درمان و سلامت با بیان اینکه سرمایه اجتماعی هر کشوری نیروی انسانی و شهروندان آن کشور هستند، اظهار داشت: قرارگاه پدافند زیستی، حفاظت و صیانت از جان انسان‌ ها را به عنوان یک هدف پیش روی خود قرار داده و پیگیری می کند.

وی با بیان اینکه امروزه جوامع در مقابله با حوادث، مخاطرات و تهدیدات شیمیایی، بیولوژیک، رادیواکتیو و هسته‌ ای آگاهی مطلوبی ندارند ادامه داد: بر همین اساس قرارگاه‌ ها و کارگروه‌ های متنوع و متعددی در حوزه پدافند غیرعامل تشکیل شده تا فعالیت های آموزشی در این زمینه را دنبال کند.

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری یزد با بیان اینکه یزد پایلوت آموزش و مهارت ‌آموزی پدافند غیرعامل کشور شد اضافه کرد: مرکز خیری و آموزشی زنده یاد محمدعلی جوکار پایلوت مهارت آموزی نیروهای عملیاتی و امدادی در کشور معرفی شد تا اطلاع رسانی، آگاهی بخشی و ارتقای آمادگی نسبی مردم در پیشگیری و مقابله با تهدیدات پیگیری شود.

وی با تاکید بر اینکه اطلاع رسانی، آگاهی بخشی و ارتقای آمادگی نسبی مردم امری مهم و ضروری به شمار می رود عنوان کرد: این مهم با همکاری رسانه‌ ها و خبرنگاران همچنین مشارکت سازمان‌ های مردم نهاد در سطح جامعه صورت خواهد گرفت.

طهماسبی با تاکید بر لزوم برگزاری دوره های اموزشی به صورت ملی و در سطح کلان افزود: خوشبختانه این مرکز زیرساخت ها و بسترهای لازم برای برگزاری دوره های اموزشی به صورت ملی را فراهم کرده و این آمادگی را داریم تا در سطح ملی برگزار شود.

وی پروژه پیشنهادی پایش لحظه‌ای آب به عنوان فناوری بیومانیتورینگ را در راستای سالم سازی منابع آب آشامیدنی استان به عنوان یک پروژه در دست اجرا نام برد و عنوان کرد: این پروژه براساس یک الگوی بومی در استان ارائه شده است.

به گزارش مهر، بیش از ۲۰۰ نفر از مدیران ارشد و میانی حوزه سلامت و بهداشت در این دوره آموزشی حضور داشتند.