رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به این موضوع که این سازمان آمادگی قرار دادن حیات وحش به بخش خصوصی را دارد ، تصریح کرد: در این صورت بخش خصوصی می بایست علاوه بر احیاء و تکثیر حیات وحش ، برای سر ریز حیات وحش مجوز شکار داده و از گردشگری آن نیز به عنوان بخش پر بازده استفاده کند.

به گزارش خبرنگار مهر ، دکتر فاطمه واعظ جوادی در حاشیه بازدید از پنگاه حیات وحش دشت ناز در ساری ، در جمع خبرنگاران گفت: ما با شکار کردن مخالف نیستیم اما این کار نیاز به افزایش تولید مثل در میان حیات وحش صورت گرفته و از سر ریز آن شکار صورت گیرد ، بدین منظور وام های زودبازده به بخش خصوصی نیز پرداخت می شود.

وی با بیان اینکه دو منطقه محیط زیست جنت رودبار در رامسر و منطقه پالند در سوادکوه هر کدام با 50 هزار هکتارآماده واگذاری به بخش خصوصی است ، اظهار داشت: این اقدام در راستای احیا ، تکثیر حیات وحش و سپس شکار و گردشگری در کشور صورت می گیرد.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: در حال حاضر مبلغ 2500 تا 5 هزار دلار برای صدور پروانه شکار از گردشگران خارجی دریافت و به خزانه دولت واریز می ‌شود.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به گردشگری طبیعی در مناطق حفاظت شده ، تصریح کرد: هم اکنون مراحل مطالعاتی این طرح با اختصاص 700 ‪  میلیون ریال در تالاب بی ‌نظیر میانکاله مازندران در حال اجرا است.

واعظ جوادی افزود: همه اعضای دولت علاقه‌مند به پیشرفت مازندران هستند ولی ایجاد صنایع مادر به یک مطالعه و برنامه دقیق زیست‌ محیطی در این استان نیاز دارد.

وی یادآور شد: در این سفر رئیس جمهوری و اعضای هیات دولت از نزدیک با مشکلات مردم آشنا شدند و سپس تصمیم‌گیری خواهند کرد البته رئیس جمهور توجه خاصی به گسترش و توسعه گردشگری در این استان دارد.