به گزارش خبرنگار مهر، حسین فلاح جوشقانی در جمع خبرنگاران گفت: روزانه حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ شکایت از پیامک های تبلیغاتی به ما اعلام میشود که بر اساس آخرین آماری که داریم حدود ۲۰ هزار سرویس پیامک به دلیل این شکایات متوقف شده است.
وی گفت: هم اکنون آستانه دریافت شکایات را کاهش دادیم و با وجود اینکه تا پیش از این در صورت دریافت ۵ شکایت از یک شماره، آن را مورد بررسی قرار می دادیم اما هم اکنون در صورت اینکه ۲ شکایت از یک شماره برای مزاحمت تبلیغاتی دریافت کنیم شرایط آن را بررسی کرده و در صورتی که آن شماره پیامک انبوه ارسال کرده باشد سرویس پیامکی اش را قطع می کنیم.
جوشقانی تاکید کرد: در همین حال در حال تدوین دستورالعمل و مقررات گذاری هستیم تا اپراتورهای تلفن همراه نیز در قالب سرشماره خود به کاربران پیامک تبلیغاتی ارسال نکنند.
وی با بیان اینکه روز گذشته سرشماره یکی از اپراتورها که مبادرت به پیام تبلیغاتی کرده بود، مسدود شد، گفت: اپراتورها نباید در قالب پیامک اطلاع رسانی، تبلیغات کنند. چرا که اپراتور تنها در قالب پیامک می توانند سرویس های مالی مشترکان را گزارش کنند و یا اینکه به مشترک بگویند چه سرویس فعالی دارد و یا به وی اطلاع رسانی کنند.
رئیس سازمان تنظیم مقررات با اشاره به اینکه این مقررات گذاری در حال تدوین در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات است، افزود: پیش بینی می کنیم در جلسه آینده این کمیسیون به یک جمع بندی برسیم و موضوع ارسال پیامک اپراتورها به مشترکان را ساماندهی کنیم. در این دستورالعمل موضوع پیامک ارزش افزوده نیز آمده است.
وی افزود: در این زمینه به اپراتورها نیز تذکر داده ایم و اعلام کرده ایم که صرفا می توانند برای اطلاع رسانی خط مشترک، به وی پیامک بدهند.
جوشقانی گفت: در زمینه خدمات مبتنی بر محتوا که در قبوض مشترکان تلفن همراه دیده میشود نیز اپراتور موظف به شفاف سازی کامل و درج جزئیات این صورتحساب است که در صورتی که این اقدام را انجام ندهد مشترک می تواند شکایت کند و ما با اپراتور برخورد خواهیم کرد.