زنجان- مدیرکل صدا و سیمای مرکز زنجان تاکید کرد: متاسفانه امروزه در همه حوزه‌ها شاهد دغدغه‌ای به نام تئوری‌گرایی صرف هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی صفری شامگاه دوشنبه در آیین اختتامیه سومین جشنواره انتخاب دانشجویان پژوهشگر برتر استان که در سالن اجتماعات شهید نوری مجتمع جهاد دانشگاهی زنجان برگزار شد، از تئوری گرایی به‌عنوان یکی از دغدغه‌های مهم در حوزه های مختلف یاد کرد و گفت: تا زمانی که خلاقیت در جوانان ما متبلور نشود، این علم قادر به حل مشکلات ما نخواهد بود.

وی با اشاره به اینکه ما این آمادگی را داریم که هفته‌ای چهار ساعت اقدام به تولید برنامه‌هایی کنیم که برای دانشجویان ایده آوری داشته باشد، تصریح کرد: این اقدام به این خاطر است که جوانان ما در بسیاری از مواقع برای پیشبرد اهداف خود نیاز به یک توجه کوچک دارند که در بسیاری از موارد این مسئله در دانشگاه‌ها و سیستم‌های اداری دریغ می‌شود.

صفری با بیان اینکه از شواهد چنین برمی‌آید که جامعه دانشگاهی تا به امروز نتوانسته است خود را به حوزه صنعت تحمیل کند، خاطرنشان کرد: بی‌تردید یکی از دلایل عدم توفیق در این زمینه، به نبود جذابیت و ارزش‌افزوده در خروجی آموزش‌های ما برمی‌گردد؛ چرا که اگر این جذابیت‌ها وجود داشته باشد، سرمایه‌گذار نیز این رغبت را پیدا می‌کند تا از دستاوردهای دانشگاهی برای رسیدن به اهداف اقتصادی خود استفاده کند.

دبیر ستاد استانی هفته پژوهش و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه زنجان نیز در ادامه این مراسم، با تاکید بر اینکه همه جامعه نیاز به پژوهش دارد، افزود: نباید اهتمام به اقدامات پژوهشی مختص به یک هفته بوده و اقدامات پژوهشی تا مناسبت سال دیگر به فراموشی سپرده شود.

ابوالفضل جلیلوند با یادآوری اینکه لازمه پژوهش خوب، آموزش خوب است، ادامه داد: برای اینکه پژوهش را جدی بگیریم باید قبل از آن جایگاه علم و دانش را جدی بگیریم، ما ترکیبی از آموزش و پژوهش هستیم.

وی با اشاره به اینکه اقدام پژوهی منجر به پیدا کردن راه‌حل‌های مختلف برای مشکلات خواهد شد، خاطرنشان کرد: همین برنامه که جهاد دانشگاهی زنجان متولی برگزاری سه دوره آن است، می‌تواند باری از مشکلات حوزه پژوهش را به واسطه خلاقیت و نوآوری که ایجاد می‌کند، بردارد.

در این مراسم، احسان صبوری دکترای علوم‌پزشکی (پزشکی مولکولی) از دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان، بابک مولایی دکترای تخصصی مدیریت بازرگانی و مدیریت بازاریابی از دانشگاه زنجان، سعید تقوی‌فردود دکترای شیمی آلی از دانشگاه زنجان، فاطمه اونق کارشناسی ارشد مدیریت منابع انسانی اسلامی از دانشگاه زنجان، محمدرضا میمنت رشته پزشکی دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان و وحید گودرزی کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع از دانشگاه زنجان، شش برگزیده جشنواره سوم بودند که مورد تقدیر قرار گرفتند.