به گزارش خبرنگار مهر، پروفسور "جان پرسینگ" - مدیر گروه جراحی پلاستیک دانشگاه یل آمریکا به همراه دکتر پرویز مافی مدیر گروه جراحی پلاستیک دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی امروز در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب با ضروری خواندن تغییرات در آموزش رشته تخصصی جراحی پلاستیک در دنیا گفت: هم اکنون در دانشگاه یل تغییراتی درباره مدت زمان آموزش رشته جراحی پلاستیک اعمال شده است.
وی به عنوان طراح این تغییرات در آموزش رشته جراحی پلاستیک در دانشگاه یل آمریکا در توضیح این تغییرات گفت: رشته جراحی پلاستیک به عنوان یک رشته تخصصی به صورت دو مرحله ای آموزش داده می شود و دستیاران در ابتدا دوره جراحی عمومی به مدت 5 سال و پس از آن دوره جراحی پلاستیک به مدت 3 سال می گذرانند که با تغییراتی که در آموزش این دوره ها انجام شده مدت جراحی عمومی را کاهش و دوره جراحی پلاستیک را افزایش یافته است.
پروفسور پرسینگ با اشاره به روند همکاری با دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: همکاری با دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از سال 2004 با آموزش دستیاران ایرانی در رشته جراحی پلاستیک آغاز شده است و تاکنون 5 دستیار رشته جراحی پلاستیک دوره های 3 تا 6 ماهه را در دانشگاه یل آمریکا گذرانده اند.
وی اضافه کرد: این دوره های تکمیلی برای آشنایی هر چه بیشتر دستیاران ایرانی رشته جراحی پلاستیک با تکنیک های روز دنیا در اعمال جراحی ترمیمی است.
مدیر گروه جراحی پلاستیک دانشگاه یل آمریکا سطح پزشکی ایران را نسبت به کشورهای منطقه خاورمیانه مطلوب توصیف کرد و افزود: در مدت حضور در ایران 4 عمل جراحی ترمیمی در بیمارستان 15 خرداد وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام داده ام که دو عمل بر روی جمجمه و فک و صورت انجام شده و دو عمل دیگر نیز بر روی پلک و صورت با اعمال تکنیک های جدید صورت گرفته است.
وی در خصوص تجهیزات پزشکی موجود در کشور با توجه به تجربه 4 عمل جراحی در ایران گفت: تجهیزات تا اندازه ای مناسب بود اما کافی نبود و ضرورت دارد که مسئولان به طور جدی به تقویت این تجهیزات بپردازند.
پروفسور پرسینگ جراحی پلاستیک را دارای ابعاد زیادی برشمرد که تنها قسمتی از آن به اعمال جراحی زیبایی اختصاص دارد و بخش عمده ای از آن در تروما، تصادفات، اعمال جراحی پس از سرطان و ... کاربرد دارد.
وی درباره تبلیغاتی که در زمینه کاربرد لیرز در اعمال جراحی پلاستیک و به خصوص زیبایی صورت می گیرد، گفت : در کشور آمریکا در اعمال جراحی بینی بیشتر از چاقو استفاده می شود و کاربرد لیزر بیشتر در برش پوست است. بر اساس تجارب به دست آمده صدمه ناشی از برش با چاقو کمتر از لیزر است زیرا پوست و بافت در لیزر سوزانده می شود.
مدیر گروه جراحی پلاستیک دانشگاه یل آمریکا اضافه کرد: مراکز دانشگاهی آمریکا به طور کاملاً تخصصی جراحی پلاستیک را آموزش می دهند و در این زمینه جراحان در بخش های متعددی از جمله ناراحتی های مادرزادی عروقی، درمان شکاف های لب و کام، دست و جراحی های میکروسوپی فعالیت می کنند.
وی در خصوص نقش تکنیک های جدید و تکنولوژی و تجهیزات پزشکی جدید در جراحی ترمیمی، گفت: وسایل و تجهیزات خیلی مهم است و اگر تجهیزات خوب نباشد نتایج ایده آل نخواهد بود اما نکته مورد اهمیت در جراحی پلاستیک، کار گروهی است و باید از تمام رشته های تخصصی برای مشاوره در یک جراحی پلاستیک کمک گرفته شود. در واقع گروه باید از متخصصین جراحی مغز و اعصاب، چشم پزشکی، رادیولوژی و ... تشکیل شود.
به گفته پروفسور پرسینگ جراحی پلاستیک مانند چسبی می ماند که می تواند به هر رشته ای بچسبد و به ترمیم یک عضو آسیب دیده کمک می کند.
پروفسور جان پرسینگ مدیر گروه جراحی پلاستیک دانشگاه یل آمریکا علاوه بر تخصص در جراحی پلاستیک، دارای تخصص جراحی مغز و اعصاب نیز است و از همین رو بیشتر فعالیت خود را به جراحی های جمجمه، اوربیت و آنومالی هایی که در بچه ها وجود دارد، اختصاص داده است.