به گزارش خبرنگار مهر، راضی ناصری فر روز دوشنبه در جلسه کارگروه تخصصی بانوان و خانواده اظهار کرد: زندگی شهرنشینی در کنار مزایایی که به دنبال داشته مخاطرات خاص خود را نیز به همراه آورده است.
وی تاکید کرد: انسان ها در گذشته با توجه به اینکه بسیاری از فعالیت ها به شکل دستی و یدی صورت می گرفت ، تحرک بیشتری داشته در نتیجه از سلامت بیشتری نیز برخوردار بوده اند ولی در دهه های اخیر زندگی ماشینی بسیاری از امور را آسان کرده و در نتیجه فعالیت های بدنی افراد نیز به شکل محسوسی کاهش یافته است.
معاون دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: بروز این وضعیت باعث افزایش قابل توجهی بیماری های قلبی و عروقی شده و در این میان شاهد افزایش ابتلا به بیماری سرطان در کشور و استان نیز هستیم.
ناصری فر یادآور شد: بر اساس آمارهای استخراج شده در استان ایلام به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت ۱۲۲ نفر به بیماری سرطان مبتلا می شود.
وی تغییر الگوی زندگی ، تحرک و اصلاح روش های تغذیه ای را در کاهش مبتلا شدن افراد به بیماری ها بسیار تعیین کننده دانست و اضافه کرد: افزایش وزن بویژه در میان زنان و کودکان امروزی نگران کننده است و می تواند عامل بسیاری از بیماری ها شده و هزینه هایی سنگینی را به خانوارها و جامعه تحمیل کند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام اظهار داشت: در گذشته شکل بیماری ها بیشتر به حالت واگیردار بود ولی در دهه اخیر شاهد گسترش بیماری های غیرواگیر هستیم.