بروجرد - رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد از راه‌اندازی بیمارستان خصوصی ۶۴ تختخوابی با مشارکت این دانشگاه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، داریوش جاوید در جلسه مدیر گروه‌های آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد بابیان کلیاتی از وضعیت و چالش‌های پیش روی دانشگاه آزاد واحد بروجرد گفت: سعی ما همواره شفافیت در کار بوده است و هر شش ماه گزارشی از وضعیت این واحد دانشگاهی به استادان و کارکنان خواهیم داد و برگزاری مرتب جلسات مدیر گروه‌های آموزشی و تلاش برای کیفی سازی در راستای حل مشکلات آموزشی و ارائه خدمات‌دهی بیشتر به دانشجویان باید همواره مدنظر مسئولان واحد قرار گیرد.

وی: برای جبران کسری بودجه از طریق اجاره املاک مازاد به شبکه بهداشت و درمان و دانشگاه دولتی آیت‌الله بروجردی و تجمیع چندین دانشکده و انتقال آن‌ها از داخل شهر به مجتمع دانشگاهی امام (ره) وارد عمل می‌شویم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد به افزایش ۲۳۰ امتیازی واحد بروجرد در حوزه‌های مختلف اشاره کرد و افزود: با توجه به کاهش دانشجو و به‌تبع آن کم شدن درآمد شهریه‌ای در سال تحصیلی ۹۷-۹۶ برای پرداخت حقوق و دستمزد استادان و کارکنان واحد هم با مشکل مواجه هستیم و باید برای عبور از این بحران‌ها در کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت چاره‌اندیشی کنیم.

جاوید بابیان اینکه با پتانسیل‌های زیاد و امکاناتی که در واحد بروجرد موجود است برای جبران این کسری بودجه از طریق اجاره املاک مازاد این واحد دانشگاهی به شبکه بهداشت و درمان شهرستان و دانشگاه دولتی آیت‌الله بروجردی و تجمیع چندین دانشکده و انتقال آن‌ها از داخل شهر به مجتمع دانشگاهی امام (ره) وارد عمل خواهیم شد.

وی با برشمردن مزیت‌های اقتصادی این انتقال و تجمیع دانشکده‌ها و کلاس‌های مرتبط، آن را یکی از گام‌های مهم در استفاده بهینه از امکانات و سرمایه واحد و کم کردن از هزینه‌های جاری و حقوق و دستمزد عنوان کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد از راه‌اندازی بیمارستان خصوصی ۶۴ تختخوابی با مشارکت دانشگاه آزاد بروجرد در آینده خبر داد و افزود: قرار بر این است ساختمان این بیمارستان توسط دانشگاه تأمین و تجهیز آن توسط بخش خصوصی انجام شود که این کار علاوه بر درآمدزایی به گسترش و توسعه رشته‌های پزشکی واحد بروجرد نیز کمک خواهد کرد.

جاوید استفاده از استادان بومی برای تدریس و استادان دانشگاه آزاد اسلامی برای پایان‌نامه‌ها را یکی از راهکارهای کاستن هزینه‌ها عنوان کرد.

وی افزود: استفاده از استادان حق‌التدریس تا زمانی که واحدهای موظفی اعضای هیئت علمی پر نشده است باید متوقف شود و هیچ استادی نباید قبل از اینکه موظفی همه اعضای هیئت علمی پر شود، بیش از موظفی خودواحد درسی بردارد و طبق دستورالعمل سازمان مرکزی دانشگاه باید همه حق‌الزحمه پایان‌نامه استادان فقط از طریق حقوق و دستمزد پرداخت شود و از طریق چک متوقف شود.

در ادامه این جلسه هرکدام از مدیران گروه بابیان نظر، دیدگاه و مشکلات خود به بحث و بررسی درباره مسائل مطرح شده پرداختند.