پنجمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری ۱۳ و ۱۴ دی ماه توسط دانشگاه خواجه نصیر برگزار می شود.

محمدرضا کاویان پور، رئیس کنفرانس پژوهش های کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: این همایش با هدف ارتباط پژوهشگران و صنعتگران برگزار می شود.

وی افزود: این کنفرانس در سه محور اصلی مهندسی عمران، معماری و برنامه ریزی شهری و پایش کیفیت ساخت و ساز برگزار می شود.

عضو هیات علمی دانشگاه خواجه نصیر تاکید کرد: در حاشیه این همایش نمایشگاه تخصصی انبوه سازان مسکن تهران برگزار خواهد شد.

کاویان پور تاکید کرد: در این همایش به موضوعات مدیریت مخاطرات طبیعی و بحران های انسان ساز، حمل و نقل، ارتباطات، ترافیک و روسازی، بافت های تاریخی و مدیریت پسماند در شهرها پرداخته خواهد شد.