مدیرکل دارو و تجهیزات معاونت درمان و توانبخشی هلال احمر در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بر اساس اهداف از پیش تعیین شده برای اجرای این طرح ، قرار است در این پایگاه ها خدمات آموزشی و مشاوره نسبت به کاهش آسیب پذیری به مراجعان که عمدتا افراد معتاد هستند ، ارایه شود.
دکتر عبدالله شاه رضایی در خصوص علت انتخاب مناطق جنوبی شهر تهران برای اجرای این طرح تصریح کرد: متاسفانه مناطق جنوب پایتخت محل گردهم آمدن گروه هایی است که عمدتا رفتارهای پر خطر دارند به همین لحاظ با استقرار این پایگاه ها محل ارایه خدمات مذکور به محل زندگی این افراد نزدیک تر بوده و دسترسی آنها نیز با سهولت بیشتری امکان پذیر خواهد بود.
وی با اشاره به تجارب چندین ساله صلیب سرخ ایتالیا مبنی بر مبارزه و کاهش اعتیاد در میان افراد این کشور ، اظهار داشت: این طرح پیش از اجرا در ایران ، در برخی از کشورها به اجرا در آمده و نتایج موفقی از اجرای آن حاصل شده است ، به همین لحاظ هلال احمر ایران نیز با استفاده از حمایت مالی و تجارب این کشور در صدد اجرای این طرح است.
شاه رضایی ادامه داد: این طرح به صورت یک ساله در کشور اجرا می شود البته تهران به عنوان یک کلانشهر دارای مناطق حاشیه ای آسیب پذیر و محروم در مرحله اول اجرای این طرح مورد توجه قرار گرفته اما به مرور این طرح در دیگر استان ها نیز به اجرا در می آید.
وی در خصوص تعداد و تجهیزات انسانی و فنی این پایگاه ها یادآور شد: براساس برنامه ریزی های صورت گرفته 3 پایگاه به صورت کاروان های قابل اسکان برای نیروهای ارایه دهنده خدمات شامل یک پزشک و 3 امدادگر در جنوب تهران مستقر می شوند که همه روزه از بعدازظهر تا پاسی از شب به ارایه خدمات به افراد می پردازند.