غلامحسن احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر به مدیریت زبالههای خانگی در شهر زنجان اشاره کرد و یاد آور شد: احداث کارخانه تولید برق توسط یک شرکت سرمایه گذار اروپایی در دستورکار بوده که کنسرسیومی از کشورهای آلمانی، انگلیسی و هلندی و سرمایهگذاری ۱۱۵ میلیون دلار است و طرحهای مطالعاتی و ساخت ۳۶ ماه طول میکشد.
معاون خدمات شهری شهرداری زنجان به دفع زبالهها در زنجان اشاره کرد و افزود: روزانه بیش از ۳۵۰ تن زباله در زنجان تولید میشود و از این زبالهها میتوان برای تولید کود و بیوانرژی استفاده کرد.
احمدی تأکید کرد: تهیه کود گیاهی از زباله باعث ارتقای سلامت مردم و زیبایی محیطزیست میشود، بنابراین مردم هم در اجرای طرح باید نسبت به جداسازی زبالههای خشک و تر دقت کنند تا شاهد ارتقای سلامتی در جامعه باشیم.
وی با بیان اینکه جمعآوری زباله توسط دامپرها مهمترین مشکل در این حوزه است، گفت: تخلیه نامناسب باعث ایجاد آلودگی میشود و نداشتن پلاک دامپرها باعث میشود متخلفین شناسایی نشوند و بیشترین تخلفات در تخلیه زبالهها در شب اتفاق میافتد.
معاون خدمات شهری شهرداری زنجان تصریح کرد: توجه به بحث مهم دفع زبالهها باعث ارتقای سلامت مردم و محیط زیست میشود و شهرداری برای ایجاد کارخانه پسماند جدی است و اگر راهکاری برای دفع صحیح و اصولی زباله درپیشگرفته نشود، در آینده با بحران جدی مواجه خواهیم شد.