ساری - معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، بهبود و ارتقای سطح سلامت را از اهداف برنامه جامع سلامت در استان یاد کرد.

 به گزارش خبرنگار مهر، فرهنگ بابامحمودی پیش ازظهر یکشنبه در کارگروه تخصصی امور اجتماعی و فرهنگی مدیریت و ساماندهی آسیب‌های اجتماعی به بیان شاخص‌های بهبود کیفیت زندگی پرداخت و گفت: بهبود و ارتقاء سطح سلامت در جامعه از اهداف ارائه برنامه جامع سلامت در مازندران است.

فرهنگ بابا محمودی توجه به رسالت این کارگروه را بررسی و حل مسائل مختلف در حوزه سلامت و جامعه خواند و افزود: ارائه برنامه جامع سلامت استان توسط معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران و اتخاذ تصمیم مقتضی دراین‌ارتباط از موضوعات موردبررسی خواهد بود.

وی به برپایی کارگروه سلامت و امنیت غذایی اشاره کرد و ادامه داد: اهمیت جایگاه این گروه برای رسیدن به‌سلامت غذایی جامعه و همکاری دستگاه‌های مرتبط برای اجرای تصمیمات این کارگروه امری حائز اهمیت است به‌گونه‌ای که هر موضوع که در جلسات عینیت پیدا کند در تصمیم‌گیری می‌توان بهتر عمل کرد.

بابا محمودی با تأکید بر اینکه تمام مدیران بخش سلامت باید به مشکلات در حوزه سلامت رسیدگی و توجه نشان دهند، تصریح کرد: علت‌یابی و ارائه راهکار به همراه حل مشکلاتی که در مناطق مختلف در حوزه سلامت جامعه را درگیر می‌کند از وظایف مدیران این حوزه است.

وی سرمایه اجتماعی را اولین شاخص توسعه سلامتی دانست و میزان شاخص شادکامی را 9 دهم درصد خواند و یادآور شد: میزان شادکامی نشان‌دهنده امید به زندگی در هر جامعه است.

وی به عوامل مؤثر در عمر طولانی انسان‌ها اشاره کرد و ادامه داد: عوامل مختلفی همچون بهبود کیفیت زندگی، بالا بودن شاخص شادی در جامعه و کیفیت خدمات بهداشتی در طول عمر انسان‌ها مؤثر است.

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی مازندران به میزان درآمد محصول ناخالص داخلی در استان پرداخت و گفت: جامعه‌ای که ازنظر اقتصادی دارای درآمد بالا باشد معیار شاخص کیفیت زندگی در آن به‌مراتب بهتر خواهد بود.